Annons

Teknikansvarig

Bio & Bistro Capitol

Bio Capitol byggdes 1926 som Vasastans största och finaste biograf på Sankt Eriksgatan 82. Den stängdes 1985 men öppnade i juli 2018 i ny skrud, en modern kvartersbiograf med bistro som erbjuder filmupplevelser och matsensationer i en stilfull 20-tals miljö.

Vi vänder oss till en vuxnare publik som eftersträvar såväl en god film som en angenäm bioupplevelse utöver det vanliga. Vi erbjuder mat & dryck inne i biosalongen men också i vår trevliga bistro. Vår ambition är att skapa en modern och lokal mötesplats i Vasastan för film, möten och event eller ett besök i vår bistro!

Om tjänsten
Rollen ingår i ledningsgruppen för Bio & Bistro Capitol och rapporterar till verksamhetschef. Arbetsuppgifter innebär bl.a. ansvar för följande:

• Digital filmhantering och filmvisning (inkl. nedladdning, serverhantering, utförande av spellistor, schemaläggning av filmstarter, kvalitetskontroll, samt viss DCP-mastering och framställande av material)
• Digital skyltning (inkl. viss framställning av eget reklammaterial)
• Teknisk ledning vid eventverksamhet och uthyrningar (inkl. kundkontakt och genomförande)
• Drift, service och utveckling av den tekniska anläggningen (inkl. ljud-, ljus och bildanläggningar, styrsystem för automatik osv.)
• Kontaktperson vid fastighets- och driftfrågor som rör salonger, el, belysning, nätverk, larm, ventilation, kortterminaler, kassadatorer osv.)

Din Profil
Du har ett genuint intresse och kärlek till film och teknik. Tempot är högt och varierande. Vi vill att du leder förändringar, har ett helhetsperspektiv och har lätt för att samarbeta med andra avdelningar.

Dessutom ser vi gärna att du har följande kvalifikationer:
• Mångårig och gedigen teknisk erfarenhet från tidigare biograf,
filmfestival eller annat närliggande område
• Mångårig och gedigen erfarenhet av ljud-, ljus- och bildteknik
• Erfarenhet av RosettaBridge är meriterande
• Erfarenhet av 35mm är meriterande
• Mycket goda kunskaper i Microsoft Office
• Mycket goda kunskaper I svenska och engelska

Anställningen är heltid/tillsvidare, med 6 månaders provanställning. Arbetet är i huvudsak förlagt på dagtid men kvällar och helger förekommer.

För frågor om tjänsten, vänligen kontakta verksamhetschef Simon Andersson på simon.andersson@capitolbio.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02