Annons
Annons

Teknikkunnig konferensvärd

Näringslivets Hus

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANG & DELI med 27 restauranger och 12 caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 750 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges fjärde bästa arbetsgivare av våra medarbetare i Universums undersökning 2017. För mer information besök: www.sabis.se

Näringslivets Hus är en konferensanläggning som ligger på Östermalm och utöver konferensverksamheten bedriver vi en restaurang som serverar omkring 350 dagens lunch. Vi har en egen konferensverksamhet med 13 konferenslokaler, 2 ljusgårdar och 3 matsalar där vi kan servera upp till 300 konferensluncher/middagar/mingel etc. Vår arbetsgrupp består av ca 23 personer fördelat på konferens, restaurang och kök. Vi har även en Kaffe & Deli, som serverar ytligare 70 luncher varje dag. Vi arbetar efter våra grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt.

Vi söker dig som är ett tekniskt kundproffs till vårt team. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att säkerställa att våra gäster får det bästa mottagandet, service, blir nöjda och att de återvänder till oss. Det innefattar uppkoppling av konferensutrustning, receptionsmottagning, service under pågående konferens, möblering, kassahantering och iordningsställande av konferenslokalerna inför ankomst. Du arbetar nära vår mötesansvarige och övriga kundproffs i teamet för att gästerna ska få en så bra kundupplevelse som möjligt när de är hos oss. Tillsammans har ni hand om visningar för våra gäster inför deras konferenser.

Du är lyhörd inför gästernas behov och har inga problem med att rycka in där det behövs. Hos oss är kundens upplevelse det som avgör! Vi vill att alla gäster ska känna sig sedda och välkomna, att de kan lita på oss och att vi bidrar med glädje.

Vi ser att du har minst 2 års erfarenhet av konferensverksamhet och bokningssystem. Vi uppskattar om du har ett brinnande intresse och kunnande om teknisk och digital utveckling. Det är även viktigt att du är öppen, glad, flexibel, närvarande, prestigelös och kvalitetsmedveten.

Tillträde 13 augusti. Tjänsten är 100 %, måndag – fredag. (Vanligtvis har vi stängt 6 veckor under sommaren och 2 veckor vid jul & nyår). Hos oss har vi en tydlig hög- & lågsäsong med schemaläggning utefter behov.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta platschef Margareta Gustavsson, 08-522 061 15.

Välkommen med din ansökan snarast! Ansökningar behandlas löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02