Annons
Annons

Teknisk chef, vikariat

Scandic Star Sollentuna

Scandic Star Sollentuna har ett strategiskt läge vid norra infarten till Stockholm, 50m i från Sollentuna station och endast 15 km ifrån Stockholm city. Hotellet har nyligen renoverat alla 270 hotellrum och kommer under 2017/ 18 att renovera samtliga publika ytor samt konferens & restaurationsverksamhet. Hotellet är ett av våra ledande konferenshotell inom Scandic i Sverige med 16 flexibla möteslokaler och hörsalen Colosseum som har plats för 450 personer. Hotellet kommer efter renoveringen att erbjuda bankett & eventfacilliteter för 600 personer samt en ny Bistro & lounge med 150 sittplatser. Utöver detta har hotellet ett nära samarbete med Star SPA som håller till i hotellets pool & relax avdelning.
Att vara Teknisk chef hos oss innebär att du har en praktisk och administrativ roll och ansvarar för den dagliga driften, det planerade underhållet och uppföljningen av hotellfastigheterna, samt för personalen som arbetar dedikerat med fastigheterna. Du kommer att utgå från Scandic Star Sollentuna men ditt ansvar sträcker sig till ytterligare ett av våra norrorts hotell. Tjänsten är ett vikariat med start enligt ök.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Samarbeta med hotellens avdelningschefsgrupp
Budgetansvar, ekonomisk planering och uppföljning
Samverkan och förhandling med fastighetsägarna och myndigheter
Motivera och utveckla ditt team om två – tre fastighetstekniker
Planera det dagliga arbetet och följa upp verksamheten
Ansvara för fastighetstekniken och alla fastighetsrelaterade frågor
Vara lokal point of contact gällande IT-frågor för båda hotellen
Arbeta med energiuppföljning, SBA och uppföljning av miljönyckeltal, t.ex. Svanen
Arbeta med att ständigt förbättra och utveckla verksamheten
Behjälplig vid stora event avseende organisering, teknik och möblering

Din profil
Du som söker har goda fastighetstekniska kunskaper, särskilt inom styr- och reglerteknik, och erfarenhet från ledande befattningar med personalansvar. Kanske har du erfarenhet från hotell, från konsultverksamhet inom fastighetsbranschen eller från fastighetsbolag med stort servicefokus. Du är strukturerad och van vid att styra mot finansiella mål och du behärskar svenska och engelska väl i såväl tal som skrift. B-körkort är ett krav.

Service är din passion, precis som vår, och du har mycket god kommunikation och samarbetsförmåga. Du har ett utpräglat affärs- och kvalitetstänk och en känsla för detaljer samtidigt som du är flexibel och agerar snabbt. Som ledare är du inspirerande, lyhörd och tydlig i din kommunikation. Vidare är du nytänkande, har en stark vilja att bidra och du har lätt för att skapa, upprätthålla och utveckla relationer med din omgivning. Scandics verksamhet genomsyras av en ambition om att bidra till ett hållbart samhälle varför vi förväntar oss att även du har ett intresse för hållbarhetsfrågor.

Stämmer detta in på dig? Delar du Scandics värderingar Be caring – Be pro – Be bold – Be you? Då kanske det är dig vi söker!

Ansök redan idag, dock senast 10’e februari. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Har du frågor om tjänsten kontakta Hotelldirektör Börre Halbert på 070-973 56 39 eller via e-post borre.halbert@scandichotels.com.

Välkommen med din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02