Annons
Annons

Teknisk chef

Scandic Europa

På Scandic vill vi att alla ska ha känslan att de är bland vänner. Det gäller båda våra gäster och våra medarbetare, både i hur vi beter oss och hur vi ser ut. Att vi och våra gäster känner sig komfortabla och hemma är otroligt viktigt, för enligt oss är sann lyx detsamma som att kunna vara sig själv. För att åstadkomma detta tror vi att det krävs ledare som visar vägen, utvecklar, förbättrar verksamheten och är goda föredömen. Vill du vara en del av detta? Då väntar Scandic på dig!

Som chef för den tekniska avdelningen på Scandic Europa har du ett helhetsansvar för skötseln av hotellet. Ditt främsta mål är att hålla hotellet i ett utmärkt skick och tillgängligt för våra gäster. I ansvaret som Teknisk chef ingår även att arbeta proaktivt med hotellets säkerhet. Det gäller SBA men även inom andra trygghetsförebyggande områden. Du är den som håller i en del mindre säkerhetsutbildningar för medarbetare på hotellet. Vår verksamhet har en hel del myndighetskrav att förhålla oss till och du är involverad i många av dessa. Det är även viktigt att du har ett gediget intresse för hållbarhetsfrågor, eftersom Scandics verksamhet genomsyras av en ambition av att bidra till ett hållbart samhälle. I din roll håller du löpande kontakt och har ett gott samarbete med hotellets fastighetsägare. Vidare driver du egna underhålls- och utvecklingsprojekt och ansvarar för kommunikationen med externa leverantörer.

Tjänsten innebär att du ingår i hotellets ledningsgrupp och du rapporterar direkt till hotelldirektör. Du har två fastighetstekniker som rapporterar till dig. Eftersom vi har en verksamhet som pågår dygnet runt förekommer arbete under kvällar och helger.

Vi söker dig med

• Teknisk utbildning och minst 3 års praktisk erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i ledande position
• SBA-kunskap
• El- och/eller VVS-kunskap är meriterande
• Erfarenhet av passagesystem, poolhantering och CCTV är meriterande
• Administrativ erfarenhet och god datavana

Som person har du en utpräglad känsla för service och du har ett positivt synsätt. Eftersom arbetet innebär kontakt och samarbete med såväl gäster och kollegor som externa samarbetspartners, är det viktigt att du är kommunikativ, social och har lätt för att samarbeta med olika personalkategorier. Tjänsten kräver att du är strukturerad, kan planera och snabbt prioritera bland dina arbetsuppgifter. Du är därför noggrann och strukturerad i ditt sätt att arbeta samt gillar att arbeta i ett högt tempo. Vi förväntar oss också att du är en lagspelare och en god ambassadör för Scandics värderingar Be caring, Be a pro, Be bold och Be you.
Anställningen är tillsvidare på heltid med 6 månaders provanställning. Lön och tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan och kontakt

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Hotelldirektör Hanna Grujovic på telefon 070-973 53 43 eller via mail hanna.grujovic@scandichotels.com
Ansökningarna behandlas löpande varför vi ber dig att söka så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan och CV via länken nedan.

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02