Annons

Teknisk projektledare och allkonstnär

Åhaga

Åhaga har precis antagit en ny och spännande 5-årsplan där vi samlat alla våra visioner och drömmar om hur vi vill utveckla hela vår verksamhet i våra fantastiska och anrika lokaler. Vår framtid känns verkligen inspirerande, spännande och utmanande där målet är att bli landets ledande evenemangs- och nöjesarena.

Åhagas huvudsakliga verksamheter är Konserter, Events, Shower och Mässor. Ofta är det väldigt snabba omställningar från den ena dagen till den andra med rigg med större ombyggnationer av scener, mässmontrar, restaurangmiljöer och konsertsittningar. Detta kräver detaljerad logistikplanering, god framförhållning och projektledning. När nu en av våra hjältar, Nicklas, ska anta nya utmaningar söker vi nu en riktig teknisk allkonstnär som kan axla delar av detta ansvar. Vi letar nu efter en person som med glädja tar detta ansvar med stor aptit och som alltid ser utmaningar som möjligheter och spännande lösningar snarare än som problem.

Vi tror du har erfarenhet från logistik och projektledning med ett stort intresse för tekniska lösningar. Även erfarenhet från upplevelseindustrin och nöje är ett plus.

Våra honnörsord är omtanke, nyfikenhet och engagemang.

Tjänsten tillsätts så snart rätt person är hittad.

Allmän info:

  • Lön efter överenskommelse
  • Tjänsten är heltid och tillsvidare
  • Kvälls- och helgarbete är vanligt förekommande
  • Skicka din ansökan och CV till albert@ahaga.se
  • Ansökningar behandlas löpande

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02