Annons
Annons

Teknisk servicechef

WTC Göteborg

Är du WTC Göteborgs Tekniska servicechef?

Vi är ett litet men expansivt bolag med en spännande resa framför oss. Sedan 1989 har vi funnits vid Korsvägen och varit en samlingsplats för framgångsrika företag. Efterfrågan ökar stadigt och för några år sedan slog vi upp dörrarna till vår andra anläggning på trendiga Teatergatan. Idag nätverkar över 200 företag och 550 personer i våra lokaler. Vi söker nu en Teknisk servicechef med dokumenterad ledarerfarenhet att stärka upp vårt team med. Detta är en spännande roll som passar dig med god planerings- och problemlösningsförmåga. WTC Göteborg är kontorshotellet med gedigen erfarenhet av kontorslösningar och företagsanpassade tjänster. Vill du vara med och bygga framtidens arbetsplatser? Gå med i teamet!

Om tjänsten
Den Tekniska servicechefen har en bred roll med flera olika ansvarsområden. Du leder och fördelar arbetet i receptionen och ser till att all teknik på konferens och kontorsanläggningen fungerar. Du äger även huvudansvaret för alla drift och fastighetsfrågor vilket inkluderar lås och larm men även kontakt med städpersonalen. Vi erbjuder rätt person möjligheten att forma vår resa framåt. I denna roll blir du en nyckelspelare med påverkan internt bland personalen men också extern mot marknaden. Som Teknisk servicechef ingår du i WTC Göteborgs ledningsgrupp och ansvarar för din avdelnings resultatuppföljning, budgetering och prognosarbete.

Vi söker dig som
Vi har en härlig teamkänsla som är viktig för oss, så vi vill att du som ledare värdesätter detta och är engagerande, positiv och drivande. Vi söker en person som tar initiativ till utveckling och möter nya utmaningar och förutsättningar med ett positivt förhållningssätt. Vi lägger stor vikt i din personlighet och inställning till serviceyrket. För att lyckas i rollen som Teknisk servicechef ser vi att du har erfarenhet av chefsrollen samt relevant utbildning. Du bör även ha goda språkkunskaper i svenska och engelska. Teknik är något du brinner för och ditt mål är att lokalerna alltid ska vara i toppskick. Integritet, affärsmässighet och förmågan att skapa och utveckla goda kundrelationer ser vi som framgångsfaktorer och ditt fokus är starkt kund- och serviceorienterat.

Besitter du ännu fler eller andra kompetenser än de vi nämnt? Det vill vi självklart höra mer om. Intervjuer sker löpande så välkommen in med ditt CV och personliga brev redan idag.

Start: Omgående
Plats: WTC Göteborg
Omfattning: Tillsvidare anställning, Heltid
Lön: Månadslön
Kontakt: Mia Meriläinen mia@wtcgoteborg.se
Telefon: 031 83 69 00
Sista ansökningsdatum: 2019-01-25

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02