Annons
Annons

Total Revenue & E-commerce Manager

Stockholm Meeting Selection

Total Revenue & E-commerce Manager till Stockholm Meeting Selection

Stockholm Meeting Selection är en familj av unika mötesplatser. Hos oss kan våra gäster ha konferens i en brödfabrik, checka in på en staycation och träna på Sveriges bästa idrottsanläggning. Men viktigast av allt – hos oss kan de uppleva livets goda.

Vi söker nu en Total Revenue & E-commerce Manager som brinner för Revenue Management och att driva online sales via bokningskanaler i hotell-och upplevelsebranschen.

Som person är du serviceinriktad, tycker om att arbeta tillsammans med människor och ser möjligheter. Som ledare engagerar du dina kollegor och du har förmåga att lyfta blicken för att se helheten, men har även känsla för detaljerna. Du är van vid att skapa, implementera och följa upp strategiska mål. Noggrannhet och god analytisk förmåga har du och du kan förmedla dina slutsatser på ett bra och effektivt sätt då du uttrycker dig väl i tal och skrift och är en god kommunikatör.

Dina arbetsuppgifter är bl.a:

 • Ansvarig för att våra olika e-handelssystem (primärt Bookvisit) är uppdaterade med rätt paketering, information och priser samt att det är kvalitetssäkrat

 • Att kontinuerligt utvärdera vilka kanaler och system som ska användas för att maximera intäkterna från både den nationella och internationella marknaden

 • Arbeta nära och vara rådgivare till våra Destinationsdirektörer

 • Yield Management utifrån satta strategier

 • Prognoser och analyser av bokningsläget samt sätta relevanta actions

 • Omvärlds- och konkurrentbevakning

 • Optimera intäkter och marknadsandelar genom korrekt prissättning och marknadsmix.

Du har bred erfarenhet av arbete på hotell och gärna anläggningar som arbetar med olika gästsegment, primärt konferens och privat. Meriterande är om du har kunskap om spaverksamhet.

Troligen har du stort intresse för och kunskap i affärssystem och bokningsflöde på e-handelsplattformar. Du har god kunskap i att använda olika typer av benchmarking-system och andra verktyg för att kunna arbeta effektivt med yield -och revenue management.

Erfarenheter och krav:

 • Du har relevant utbildning och erfarenhet från ett liknande arbete och det är meriterande om du har erfarenhet av operativt arbete

 • Paketering av upplevelser

 • God systemvana (kunskaper i Bookvisit och Protel är meriterande)

 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska

Vad vi erbjuder:

Vi är en entreprenörsdriven organisation med en verksamhet som ger dig stora möjligheter. Här får du vara med och bidra i ett företag som vill erbjuda våra gäster upplevelser som är allt annat än standard. Vi är stolta över våra unika mötesplatser. Vi bryr om oss våra medarbetare och vi tror att det mesta går att lösa om man vill. Hos oss är även våra fyrbenta vänner välkomna. Vår mission är att bjuda våra gäster på Livets Goda varje dag och vi hoppas såklart du också uppskattar det goda i livet.

I vår hotellgrupp ingår Hesselby Slott, Åkeshofs Slott, Ulfsunda Slott, Skytteholm Hotell & Konferens, Näsby Slott, Rosersbergs Slottshotell, Villa Lovik, Bosön, Sturegatan 15, Restaurang Hantverket, Lilla Slottskrogen & Restaurang Råkoko.

Du rapporterar till Chief Commercial Officer och ingår tillsammans med Director of Sales och Marketing Manager i den kommersiella ledningsgruppen och du har personalansvar för en Online-sales Coordinator.

Kontakt

I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Growisit – Vi rekryterar för besöksnäringen
För frågor om tjänsten:
Kontaktperson: Niclas Ingwall
Tel: 0706-48 62 47
niclas.ingwall@growisit.se

Sista ansökningsdag är 2022-05-29 men vi genomför urval och intervjuer löpande.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02