Annons
Annons

Total Revenue Manager

Welcome Hotel

Welcomegruppen söker en Total Revenue Manager! – Vill du vara med på en expansiv resa och ta oss till nya höjder?

Vi vill ha Dig som kan ta oss till nästa nivå inom Total Revenue Management! Du kommer att få helhetsansvaret för att driva vår totala Revenue intäkt, ansvara för att ta fram och implementera prisstrategin och prisstrukturen för hela Welcomegruppen och samtliga segment. Du är en del av ledningsgruppen och rapporterar direkt till VD.

Welcomegruppen består av Welcome Hotel samt Wärdshuset Lasse Maja Konferens & Fest. Hotellet har de senaste 3 åren genomgått en otrolig förvandling med en totalrenovering av produkten och i januari 2019 invigdes dessutom en helt ny SPA-avdelning. Totalt finns 148 rum, restaurang, möteslokaler samt även 16 stycken Long Stay lägenheter under segmentet Welcome Business Apartments. Hotellet har ett utmärkt läge med endast 15 minuter kommunalt till Stockholm C, 25 minuter med bil till Arlanda och 15 minuter till Bromma Flygplats. Området är extremt expansivt med etablering av ca 20 000 nya bostäder, ny tunnelbanna som öppnas 2022 samt flera nya kontor och butiker. Våra gäster består av såväl affärsresenärer, konferensdeltagare och inte minst vårt växande segment av privat och weekendresenärer.

Wärdshuset Lasse Maja Konferens & Fest är beläget endast ett stenkast från hotellet men är som hämtat ur en annan värld. Atmosfären påminner mer om Bullerbyn eller möjligen Madicken, där de vackra 1700-tals husen ligger tätt hopslingrade runt det vackra torget och den gröna Tingshusparken. Detta anrika Wärdshus från 1671 blev en komplett konferensanläggning år 2008 då en helt ny byggnad tillfördes med plats för över ca 300 konferensdeltagare. Totalt finns 10 större konferenslokaler med en kapacitet på ca 450 deltagare. Förutom konferens är Julbordet en stor och viktig del av verksamheten likväl som Bröllop och Festvåning.
Läs mer om oss på www.welcomehotel.se och www.lassemaja.se för mera information om oss.

Din profil

Vi söker dig som är resultatorienterad, drivs av att nå ny försäljningsmål och utveckla den bästa prisstrategin. Du kommer vara totalt intäktsansvarig, ansvara för att ta fram och implementera prisstrategin och prisstrukturen för hela Welcomegrupepn och samtliga segment. Som Total Revenue manager hos oss får du en nyckelroll som både är väldigt strategisk och samtidigt operativ. Du har ansvaret för att utveckla kampanjer och paket för såväl hotell/SPA/konferens och Business Apartments. Du leder det kommersiella teamet där du har det yttersta ansvaret för vår totala försäljning, försäljningsprognoser och dagligen både coachar och själv är med och tar emot grupp och konferensförfrågningar. Vi tror att du vill utvecklas i ett företag med stor utvecklingspotential där du kommer få en nyckelroll och med mycket stor möjlighet att påverka.

Arbetsbeskrivning i korthet

• Totalt Intäktsansvarig
• Ansvara för att ta fram och implementera prisstrategin och prisstrukturen för hela Welcomgruppen och samtliga segment
• Ansvara för den dagliga prissättningen av samtliga segment, inklusive konferensen, Spa och Business Apartments
• Ta fram guidelines och policies för bokningsavdelningen, receptionen och sälj (kontrakterings guidelines)
• Skapa rate coder och paket i PMS och på våra hemsidor
• Ta hand om och löpande uppdatera externa kanaler med prisstruktur och content
• Vara en del av det kommersiella teamet och ta emot bokningsförfrågningar både via telefon och mail

Önskade kvalifikationer
• Erfarenhet från Revenue management eller Total Revenue management, gärna från både affärshotell- och/eller destinationshotell. Liknande erfarenheter från andra branscher är också av intresse.
• Goda system- och excelkunskaper inom revenue

Dina Personliga Egenskaper
• Du är driven och resultatorienterad
• Du trivs med att jobba i en mindre organisation där du tar stort ägandeskap
• Du är analytisk, strukturerad och effektiv
• Du är självständig och kan arbeta proaktivt och med tydliga målsättningar.

Du skickar din ansökan till: jobb@welcomehotel.se. Urval och intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot Din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02