Annons
Annons

Total Revenue Manager

Strömstad Spa

Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

 Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Strömstad Spa & Resort och Son Spa arbetar aktivt med Total Revenue Management, där du sjäv kommer att ha ansvaret. I rollen kommer du att tillhöra vårt sales och revenueteam för Strömstad Spa och Son Spa och driva projekt och arbetsuppgifter för hela gruppen. Hotellen ägs av Norwegian Hospitality Group (nhg.no) en kedja under expansion.

Som total revenue manager är du analytisk och fokuserad på detaljer, samtidigt som du ska arbeta strategiskt på både lång och kort sikt. Du arbetar tillsammans med teamet och hotellen för att optimera intäkter. Du är pedagogisk och bra på att kommunicera för att kunna stötta organisationen framåt i tid enligt beslutad strategisk inriktning.

Ditt huvudfokus är att optimera intäkter i alla segment och avdelningar på hotellen och bidra till utvecklingen av total revenue management. Vi förväntar proaktivitet, prognostisering samt att utforma kort- och långsiktiga strategiska mål tillsammans med sales- & revenueteamet. Du ska även kunna analysera utfall och resultat av detta. Yielding – att sälja riktig produkt till rätt tid, till rätt kund och till rätt pris i de mest lönsamma kanalerna enligt beslutad strategi.

Du ska ha goda kunskaper i excel och stort intresse för olika typer av system som stöttar ditt dagliga arbete. Tjänsten innebär en del resande mellan hotellen. Anställningsplats kan antingen vara Son Spa eller Strömstad Spa & Resort. Vi är intresserade av att finna den riktiga personen och kan diskuttera andra arbetsformer. Tjänsten rapporterar till Commercial Director Annika Fritzén.

Dina kvalifikationer:

  • Erfarenhet från revenue management eller total revenue management, gärna från resort- och/eller destinationshotell. Liknande erfarenheter från andra branscher är också av intresse.
  • Goda system- och  excelkunskaper
  • Kompetens i Cenium är en fördel

Dina personliga egenskaper:

  • Du är tillmötesgående, strukturerad och flexibel
  • Du är analytisk, strukturerad och effektiv
  • Du är självständig och kan arbeta proaktivt och med tydliga målsättningar.
  • Ansvarsfull och tar ägandeskap

I gengäld kan vi erbjuda dig en spännande och utmanande tjänst i en pulserande arbetsmiljö. Personalförmåner och utvecklingsmöjligheter inom Norwegian Hospitality Group och Nordic Hotels & Resorts. Lön efter kvalifikation och firmabil.

Tillträde snarast men flexibelt för rätt kandidat.

För frågor – kontakta Annika Fritzén, Commercial Director Strömstad Spa & Resort och Son Spa 076 1002001 eller annika.fritzen@stromstadspa.se

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02