Annons
Annons

Turistinformatör

Royal Djurgården Visitor Center

Varje dag, året runt kommer stockholmare såväl som besökare från jordens alla hörn för att besöka Djurgården. För att välkomna våra gäster på bästa sätt driver vi tillsammans Royal Djurgården Visitor Center, en auktoriserad turistinformation placerad på bästa plats vid entrén till Djurgården. Här presenterar vi tryckt material och informerar personligen om besöksmålen på södra Djurgården, i museiparken såväl som om Nationalstadsparken. Bakom Royal Djurgården Visitor Center står Kungliga Djurgårdens Intressenter och våra partners Länsstyrelsen i Stockholms län, Kungliga Djurgårdens Förvaltning och restaurang Djurgårdsbron.

Till vårt besökscenter söker vi nu en serviceinriktad, flexibel och positiv person som har ett genuint intresse för att möta människor och sprida information om denna fantastiska plats.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att vägleda besökarna och ge dem tips om allt spännande som finns här på Djurgården. Du kommer att boka sightseeingturer, sälja Kulturarvskort och biljetter.

I tjänsten ingår även att sköta uppdateringar på vår hemsida, besvara på mail och frågor på våra sociala medier samt sköta kalenderskärmar och bildspel som finns inne på besökscentret.

I samma lokal som besökscentret ligger också restaurang Djurgårdsbron, som man även är en del av.

Du skall ha god lokalkännedom och gärna erfarenhet av arbete inom service och turism. Våra gäster kommer från hela världen, goda kunskaper i svenska och engelska är en självklarhet, ytterligare språkkunskaper är meriterande. Meriterande är också om du har en utbildning inom turism eller motsvarande, kassavana samt har erfarenhet av WordPress och arbete med sociala medier.

Vi söker även extrapersonal som kan arbeta vid behov.

Övrig information
Start: omgående
Omfattning: helger + 1-2 vardagar i veckan, motsvarande en 80% tjänst
Sista ansökningsdag: den 20 februari 2023, intervjuer sker löpande

Ansökan och eventuella frågor till frida.landen@royaldjurgarden.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02