Annons
Annons

Två analytiker sökes till konsultbolag

Annordia

Om Annordia
Annordia är en av Sveriges ledande rådgivningsbyråer för investeringar och utveckling av hotellfastigheter. Som fullservicebyrå erbjuder vi vår expertis under investeringscykelns alla faser; från marknadsanalys, konceptutveckling och hyresbedömning till operatörsrekrytering och försäljning. Vi är stolta över att ha några av Sveriges största fastighetsbolag, byggentreprenörer, banker och kommuner som våra kunder.

Annordia är ett mindre bolag i en expansiv fas och har ett starkt sammanhållet och engagerat team. Vi vill ge våra medarbetare möjlighet att utvecklas och växa med oss, och erbjuder därför spännande arbetsuppgifter i en kreativ miljö där alla har möjlighet att påverka bolagets utveckling. Vi söker nu två analytiker till vårt team i centrala Stockholm.

Arbetsbeskrivning
Tjänsten består av såväl kreativt som analytiskt arbete. Du medverkar i projekt från uppstart till leverans och får därmed en god helhetsbild. Du kommer att tilldelas eget ansvar tidigt och vi ser gärna att du vill vara involverad i utvecklingen av bolaget. Dina arbetsuppgifter kommer att vara mycket varierade och du kommer bland annat att medverka i/arbeta med följande:

• Utreda förutsättningarna för att etablera ett nytt hotell på en viss marknad och fastighet.
• Utforma förslag på faciliteter och konceptuell inriktning för nya hotell enligt marknadens förutsättningar.
• Bedöma den marknadsmässiga hyran för ett hotell utifrån en marknadsanalys och konceptbeskrivning.
• Prognostisera utvecklingen för specifika marknader och hotell.
• Upprätta prospekt inför en operatörsrekrytering eller bolagsförsäljning.
• Samla in och bearbeta data i Excel.
• Göra research i form av intervjuer, hotellbesiktningar samt söka i källor online och i litteratur.

Profil
Vi söker dig som har minst en kandidatexamen inom hotell, fastigheter, ekonomi eller annan relevant inriktning, och är nyexaminerad alternativt har några års arbetslivserfarenhet. Som person är du ansvarstagande, noggrann och självgående. Det är mycket viktigt att du har en stark analytisk förmåga, utmärkta kunskaper i Excel samt uttrycker dig väl i skrift på såväl svenska som engelska. Praktisk erfarenhet från hotell- eller fastighetsbranschen är meriterande, men inte ett krav.

Ansökan
Du ansöker till tjänsten genom att maila CV, personligt brev och betyg från universitet/högskola till career@annordia.com. Vi arbetar med löpande urval och ser därför gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 10 maj 2018.

Har du frågor eller funderingar gällande processen så är du varmt välkommen att kontakta Rickard Petersson på 0709–241 326 eller rickard.petersson@annordia.com. Läs gärna mer på vår hemsida www.annordia.com.

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02