Annons

Två frukostkockar

Grand Hotel Saltsjöbaden

Grand Hotel Saltsjöbaden växer och vi behöver förstärka vårt team i kök och restaurang. Vi söker därför två frukostkockar med passion för service och matlagning.

Är du morgonpigg och lagar god mat? Hos oss arbetar du med ambitionen att göra frukosten till en måltid att minnas. Du jobbar med glädje, engagemang och blir del av ett härligt team. Gott, färgstarkt, äkta och nyttigt i en härlig blandning. Vill du arbeta deltid är vi öppna för det.

Mejla din ansökan till vår kökschef på jonny.johansson@grandsaltsjobden.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Grått, blått, svart, krusigt, svallande, storslaget, stilla. Det ser sällan likadant ut, men Grand Hotel Saltsjöbaden har alltid Östersjöns vatten som fond. Vi erbjuder 137 rum, 10 konferensrum, festvåning, restauranger på hög nivå, Grand Spa och ett gym med utsikt mot Hotellviken. Vårt anrika hotell, drottninglikt majestätiskt sedan 1893, ligger bara tjugo minuter från Stockholms city för dig som åker bil. För dig som föredrar en lugn stund på tåget tar Saltsjöbanan en dryg halvtimme och stationen ligger bara en minut från hotellets entré.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02