Annons

Två nya medarbetare till Front Sales

Forenom

Vill du arbeta i ett snabbt växande nordiskt företag som vågar sticka ut från mängden? Forenom söker nu två nya medarbetare till Front Sales*!

Vad kan Forenom erbjuda dig?
Det här är en riktigt bra möjlighet för dig som vill vara med på den spännande resa det innebär att förändra hela hotellindustrin i Norden. Uppdraget kommer förhoppningsvis utmana dig då du får chansen att påverka i ett företag som befinner sig i en stark tillväxtresa.

Om tjänsterna
Vi behöver förstärka teamet med ytterligare en tillsvidareanställd kollega samt även ett vikariat om ca ett år då en av de våra väntar tillökning i februari!

Tjänsten innebär att du kommer att svara på samt lägga in bokningsförfrågningar per mail och telefon men även att kontakta kunder både proaktivt och i uppföljande syfte. Tjänsten innebär en del fakturahantering av de egna bokningarna samt uppdatering av olika konton i både externa och interna system. Arbetet kräver ett nära samarbete med Account Managers, Area Managers såväl som Customer Service, Maintenance och givetvis Revenue- och ekonomi.

Om dig som söker
Front Sales Sverige består av modiga och handlingskraftiga medarbetare och nu söker vi er som kompletterar vårt härliga team ytterligare! Egenskaper som är viktiga för tjänsten är framförallt:
– God kommunikatör (skriftligt och muntligt) på både svenska och engelska men ytterligare språk är meriterande
– Noggrann – våra gäster värdesätter att bokningarna blir korrekta och enligt eventuella avtal och villkor. Det gäller även att ha en viss fingertoppskänsla vad gäller prissättning samt att kunna göra en korrekt bedömning av kundens behov för att kunna offerera rätt boendelösning.
– Effektiv – vi har som mål att svara på alla förfrågningar inom 4 timmar och ta emot 100% av alla inkommande samtal
– Modig – inte bara för att kontakta nya kunder men även redo att ta sig an nya uppgifter och arbetssätt i en snabbt växande organisation.
Extra meriterande är om du har erfarenhet från bokning, sälj och/eller revenuearbete. Vi uppskattar en positiv attityd och en riktig ”go!-get!”-anda!

Om Forenom
Forenom har över 7 500 lägenheter, hotell- och hostelrum i Norden och erbjuder logi till miljontals resenärer årligen. Vi är Nordens ledande aktör inom företagslogi och siktet är nu inställt på att bli #1 inom corporate housing i norra Europa. Våra kärnvärden innefattar mod, 100% öppet sinne och att vi jobbar bättre tillsammans.

Var, hur och när?
För närvarande sitter vi i Forenoms egna lokaler på vårt Aparthotell i Alvik men sannolikt kommer vi snart att flytta in till city där vi kan sitta tillsammans med andra avdelningar för att ytterligare underlätta kommunikationen! Arbetstiderna är främst måndag-fredag 08:00-17:00.

Tillsvidaretjänsten behöver tillsättas så snart som möjligt varav intervjuer kommer att ske löpande. Vikariatet är från februari 2020 men upplärning bör helst påbörjas redan i januari.

Varmt Välkommen med din ansökan till Front Team Manager Kathi Elweklint snarast dock senast 2019-12-15: kathi.elweklint@forenom.com. Har du frågor går det att ringa +4670 729 94 72.

*Front Sales: inte en vanlig bokningsavdelning. Här sker mycket utöver bokning. Vi har stort fokus på att skapa goda kundrelationer med nya och återkommande företag. Vi arbetar aktivt för att effektivisera det som inte ska ta tid för att istället finnas till hands för det som är viktigast: andra Forenomianer och våra kunder!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02