Annons
Annons

Receptionschef

Gysinge Herrgård

Jula Holding är en familjeägd koncern som idag associeras med allt från retail och fastigheter till finans, logistik, hotell och miljö & energi.Jula Hotell AB etablerades 2019 och har sedan dess välkomnat fyra olika hotell i koncernen – Skara Konsthotell med Jula Stadscamping, Skara Stadshotell, Gyllene Uttern and Gysinge Herrgård. Hos oss finns det någonting för alla vare sig du vill uppleva fantastisk konst eller njuta av närhet till naturen. Här kan du bjuda in till bröllop, arrangera fester, ha konferens med jobbet eller bara äta och koppla av.

Nu söker vi vår nästa Receptionschef till vår vackra pärla vid Dalälven, Gysinge Herrgård.

Till Gysinge Herrgård kommer gäster som vill njuta av en fantastisk miljö, rogivande skogar och skimrande vatten. Här bor du alldeles intill Dalälven, precis vid Färnebofjärdens nationalpark, i ett gammalt brukssamhälle med anor från 1600-talet. Våra gäster kommer till oss för att vandra, ha en inspirerande konferens med jobbet, gifta sig eller bara njuta av vällagad mat och fantastisk miljö.

Som Receptionschef kommer du vara avdelningschef för avdelningarna reception med bokning och konferens, och städ och i och med det vara ansvarig för gästens upplevelse av service och kvalitet hos oss från det gästen gör sin bokning till sin utcheckning.

I din roll är du även en del av ledningsgruppen där vi arbetar proaktivt, strategiskt och operativt. För dig är det självklart att vara Gysinge Herrgårds ansikte utåt och en operativ förebild för dina medarbetare genom att själv agera och vara det du vill att dina medarbetare skall vara.

Ett utdrag av dina arbetsuppgifter:
• Du ansvarar för att den löpande driften fungerar i både reception, bokning, konferens och städ med schema och bemanningsansvar.
• Du säkerställer att vi har rätt person på rätt plats och tillser att motivera dina medarbetare på daglig basis.
• Du håller arbetsplatsträffar för dina medarbetare och säkerställer att rätt kommunikation når rätt person.
• Tillsammans med ekonomiavdelning gör du månadsvisa ekonomiska avstämningar och har ansvar för den dagliga och löpande ekonomiska avstämningen och uppföljningen av nyckeltal.
• Du säkerställer tillsammans med ditt team att vi syns i rätt bokningskanaler till rätt pris vid rätt tillfälle.
• Du rapporterar till hotellchef och agerar som tillförordnad hotellchef vid behov.

Dina formella kompetenser är:
• 
Det kommer vara meriterande om du kommer från en liknande roll i besöksnäringen såsom receptionschef, husfru eller bokningschef.
• Du kan även komma från en liknande roll i en annan bransch som kan bedömas likvärdig kopplat till gäst och kundservice.
• Du har god kunskap i Svenska och Engelska i tal och skrift.
• Du innehar körtkort för bil, B.

Dina personliga kompetenser och egenskaper är:
• Självstartande, du tar initiativ och startar lätt dig själv och dina medarbetare
• Relationsorienterade och teambyggare, du är ödmjuk och inlyssnande, har lätt att ta in synpunkter och inspirera dina medarbetare till utveckling.
• Serviceinriktad, du älskar att ge service externt som internt
• Innovativ och iderik , du kommer gärna med nya idéer och kan utveckla nya koncept då du är nyfiken och inte rädd för förändring.
• Noggrann, du tycker det är viktigt att ge rätt service vid rätt tillfälle
• Kvalitetsmedveten gäst och medarbetarupplevelsen är för dig nr 1.

Bra att veta om tjänsten:
Tjänsten är en tillsvidaretjänst, heltid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Som Upplevelsechef förväntas du att vara där gästen är varför arbetstid kan komma att variera. Start och lön enligt överenskommelse.

Är detta du? Vill du vara en del av Gysinge Herrgård och Jula Hotells resa framöver? Välkommen med din ansökan snarast. Urval sker löpande. I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Pointpeople Rekrytering & Executive Search. För ytterligare information vänligen kontakta ansvarig rekryterare Ulrika Westin, +46 70-6021133

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02