Annons

Vaktmästare

Motel L

Motel L Hammarby Sjöstad och Älvsjö söker nu en vaktmästare som ansvarar för fastighetsskötseln och brandskyddsarbetet på båda våra hotell. En varierad och innehållsrik tjänst som kräver stor flexibilitet, engagemang och ansvarstagande.

Arbetsuppgifter
Du ansvarar för vårt systematiska brandskyddsarbete med kontroller och kontakter med fastighetsägare och leverantörer. Du kommer att arbete med diverse olika reparationer och sköter löpande underhåll av rum och lokaler samt våra utemiljöer. Du ansvarar också över våra system vad gäller exempelvis nycklar, TV och WIFI. Tillsammans med övrig personal på hotellen hjälper du till att alltid leverera glada och personliga gästupplevelser. Du är en naturlig del av driften och hoppar in och hjälper andra avdelningar när behov finns.

Vi söker en person som har hotellerfarenhet och förstår den dagliga driften. Du är tekniskt lagd och förstår de olika systemen som finns på ett hotell. Det är förstås viktigt att du har kunskaper inom fastighetsskötsel men vi tror också att så länge det finns en naturlig fallenhet för fix och trix så lär man sig det mesta. Önskvärt att du har erfarenhet och utbildning som brandskyddsansvarig inom hotell.

Arbetstiden är som utgångspunkt förlagd dagtid måndag-fredag. Tjänsten är heltid tillsvidare och tillsätts efter överenskommelse. Vi tillämpar gällande kollektivavtal.
Ansökan skickas till camilla.pedersen@motel-l.se
Sista ansökningsdag 2019-08-09

Kort om våra två hotell:
Motel L Hammarby Sjöstad – vi har 226 hotellrum och vi driver även Apartments by Ligula, 34 lägenheter, som ligger i samma hus samt restaurangen Pipes som ligger intill.
Motel L Älvsjö – perfekt läge nära pendeltåget och Stockholmsmässan. Vi har 169 hotellrum samt lobbybar med både mat och dryck.

Om företaget
Motel L är en del av Ligula Hosbitality Group som äger, förvaltar och utvecklar koncept och varumärken inom hotell- och restaurangnäringen. Vi driver hotellverksamhet under varumärkena ProfilHotels, Collection by Ligula, Good Morning Hotels, Motel L och Apartments by Ligula. Dessutom är vi franchisetagare till två enheter i kedjan Park Inn by Radisson. I anslutning till hotellen driver vi också restaurangverksamhet. Motel L erbjuder designade hotellrum till en prislapp som överraskar. Tillsammans med den populära formgivaren Lisa Bengtsson, som bland annat är känd för sina illustrationer och mönster, har vi tagit fram en alldeles egen unik design för Motel L.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02