Annons
Annons

Välrenommerad hotell- och spaverksamhet till salu

Hotel Continental i Halmstad

Erbjudande
Svensk FöretagsFörmedling har uppdraget att överlåta ett välskött och modernt hotell, Hotel Continental i Halmstad. Ni erbjuds härmed att ta del av information gällande försäljningen och möjligheten att inkomma med ett indikativt bud för förvärv av Hotel Continental.

Verksamheten

Verksamheten omfattar hotellverksamhet med spa i en vacker sekelskiftesbyggnad i expansiv stad på västkusten. Hotellet, som ligger centralt, består av 45 hotellrum, varav tre stora sviter med salong samt en konferenslokal. Hotellet har bar, bistro samt kök för komplett restaurangverksamhet.
Det finns även en stor spaavdelning med behandlingar på 300 kvm för hotellets gäster och externa gäster. Hotellet drivs med ledorden glädje, omtanke och personlig stil med utgångspunkt från gästens bästa.

• Möjlighet att förvärva en välskött och expansiv hotellverksamhet med spa och relax i en vacker sekelskiftsbyggnad.
• Hotell med bar, bistro samt spa.
• Kunderna utgörs av privatpersoner och affärsgäster från södra Sverige och upp till Stockholmsregionen.
• Goda möjligheter att expandera genom fortsatt verksamhetsutveckling och ev. utbyggnadsmöjligheter för ca 15-18 hotellrum.
• Ett gott rykte, hög professionalitet och många upparbetade kundrelationer har lett till Bolagets framgångar och den starka tillväxten och efterfrågan på Bolagets tjänster förväntas fortsätta under 2019.

Intresseanmälan
Anmäl intresse för mer information till ansvarig hos Svensk FöretagsFörmedling.
Partner & Företagsmäklare
Tomas Lennartsson
Mobil: 070-513 02 13
tomas.lennartsson@sffab.se

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02