Annons
Annons

Vass kock

1909 Sigtuna Stadshotell

Vi söker en riktigt duktig kock.

1909 Sigtuna Stadshotell, Sveriges minsta 5 stjärniga hotell, vackert beläget i Sigtuna stad, är ett välkänt hotell och White Guide- prisade restaurang sedan 2009. Vårt koncept, där njutning genomsyrar allt från mat, vin och service till klassisk design. Våra gäster är konferens, weekend, bröllop och fester. Hotellet är Svanenmärkt. Vårt kök är klassiskt svenskt och köksmästare Gustav presenterar sitt kök så här:

”Min passion för mat har alltid varit enkel, god mat utan att stänga några smakdörrar. Att fritt testa världens alla smaker med båda fötterna förankrade i den svenska myllan. Smaken står alltid i centrum i valet av råvara, den går aldrig att kompromissa på. God mat, inga konstigheter!”

I vårt kök passar du som själv är drivande och älskar detaljer samt att ge det lilla extra.

Vi har nu en ledig tjänst som kock, i ett kök med totalt fem kockar. Är du positiv, har känsla för detaljer och det lilla extra är välkommen att söka.

Som kock
Brinner du för matlagning och är gästupplevelsen din prio så är detta platsen för dig. Till oss på Sigtuna Stadshotell kommer gästen inte bara för hungern utan för upplevelsen.

Vi söker dig som är redo för ett nytt steg och som vill vara med och bygga vidare på en av Sveriges finaste pärlor. Du arbetar under köksmästare Gustav Brixelius och souschef Petter Holmgren. Du har flera års erfarenhet från arbete i kök, ytterligare utbildning är meriterande. Tjänsten är en tillsvidare anställning och heltid. Lön efter överenskommelse och kollektivavtal.

Har Du frågor om tjänsten?
Kontakta vår köksmästare Gustav Brixelius på tel 08-592 501 00 eller gustav@sigtunastadshotell.se

Välkommen med din ansökan till gustav@sigtunastadshotell.se

Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02