Annons
Annons

VD

Yasuragi Hasseludden

Det japanska bad- och möteshotellet Yasuragi på Hasseludden i Stockholm erbjuder en plats där människor kan varva ner, hitta energi och lämna med ny kraft. Tron ligger i att människor som har mer energi och bättre kontakt med sitt inre gör bra saker för sig själv och för omvärlden.

Upplevelsen skapas genom att verka på flera plan. Yasuragi består av 191 hotellrum, sviter och Ryokan, 24 mötesrum för upp till 400 personer, 4 restauranger varav en teppanyakirestaurang och veganrestaurang samt ett stort japanskt bad och 13 behandlingsrum. Fastigheten ritades av den japanska arkitekten Yoji Kasajima och har nyligen byggts om och renoverats. Nyöppningen 1/1 2018 var en stor succé och 2018 omsatte Yasuragi 252 mkr.

Yasuragi söker nu en driven och kreativ VD som vill vara med och fortsätta utveckla vårt fantastiska varumärke och unika anläggning. Allt med gästen och medarbetarna i fokus och med passion för inre och yttre välbefinnande enligt det japanska värdskapet.

Vi ser att du har följande kvalifikationer/erfarenheter
• Flerårig erfarenhet av ledande befattning inom större hotell-, restaurang- och/eller spadrift
• Duktig på siffror, analytisk och med dokumenterade goda resultat
• Yasuragi är under ständig utveckling, det är en merit om du har erfarenhet från större renoveringar eller byggnationer
• Gärna högskola eller examen som civilekonom eller motsvarande utbildning
Personliga egenskaper
• En entusiasmerande ledare som får personalen att må bra, utvecklas och göra sitt bästa
• Kreativ och ett starkt driv att ständigt utveckla produkt och organisation
• Kommunikativ och coachande
• Resultat- och måldriven
Som VD för Yasuragi rapporterar du till Anna-Carin Rasmusson, VP Operations Nordic Hotels & Resorts.

Urval pågår och tjänsten kan komma att tillsättas innan utsatt ansökningsdatum. Sista dag för ansökan är den 14 februari 2019. För frågor maila tina.tropp.jerresand@choice.se
Yasuragi drivs av Nordic Hotels & Resorts som ingår i Nordic Choice Hotels koncern. Nordic Hotels & Resorts är med 28 fristående anläggningar av första klass Skandinaviens största aktör inom resorts, några av våra övriga hotell och resorts är Hobo, At Six, Tak, Copperhill, Farris Bad, The Thief och Skt Petri.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02