Annons

VD

Siggesta Gård

VD till Siggesta Gård, en unik plats med stora framtidsvisioner.

Siggesta Gård är inget vanligt ställe! Vi söker därför en VD utöver det vanliga? Manegen är krattad – Vem är redo att ta Siggesta mot nya höjder?

Efter flera år av utveckling av verksamhetens koncept, utbud och varumärke är det nu dags för Siggesta Gård att ta nästa steg med en ny VD vid rodret. Vi söker en marknadsorienterad och affärsmässig ledare som vill driva företagets strategiska arbete vidare med fortsatt positionering och förstärkning av varumärket. Som VD har du det övergripande ansvaret för verksamhetsstyrning och resultatuppfyllnad. Du är närvarande i driften och coachar avdelningsledare och medarbetare mot uppsatta mål. Rapportering sker direkt till ägare.

Vem är du?
Vi söker dig som ser möjligheter, är affärsdriven med tydligt sälj- och marknadsfokus. Du är van vid ekonomistyrning och förstår hur du skapar lönsamhet, optimerar en verksamhet och levererar resultat. Du har minst 5 års dokumenterad erfarenhet från ledande positioner inom hotell, möten och framförallt F&B samt kan påvisa goda resultat genom konkreta exempel. Det är viktigt att du kan driva effektiva flöden och processer. Vår F&B verksamhet är både komplex och bred med restaurang, festvåning, deli, café, konferens samt även glass och godis!
Du ser helheten samtidigt som du har en känsla för de små detaljerna. Ett högt kvalitets- och servicetänk är en självklarhet. Som ledare är du trygg i din roll och du inser betydelsen av välmotiverade medarbetare. Du är prestigelös, har en positiv attityd och kan få alla att arbeta åt samma håll. Du har en entreprenöriell läggning och är en god visionär men du har också en realistisk förankring i verkligheten med respekt och förståelse för de förhållanden som utmärker ett privatägt företag.

Du har en akademisk examen, gärna med inriktning mot ekonomi, management eller liknande. Vi ser också att du idag är geografiskt bosatt i närområdet, dvs Stockholms östra delar.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan senast den 7 februari 2020. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. I denna rekrytering samarbetar vi med Pointpeople Rekrytering och Executive Search. För ytterligare information vänligen kontakta Helena Larson, tel. 070-753 33 10.

Vi har under flera år utvecklat Siggesta Gård till vad den är idag. Allt våra gäster ser och upplever är noga utvalt med omsorg om miljön runt omkring och med gästens upplevelse i fokus. Vårt breda utbud och höga kvalitet tilltalar företag såväl som barnfamiljer. Siggesta Gård erbjuder en variation av aktiviteter i kombination med vällagad mat som serveras i unika miljöer. Siggesta Hotell och Konferens består av sex fristående hus samtliga med hotellrum, konferens och möteslokaler. Siggesta F&B består av restaurang Ladugården som har öppet dagligen året runt, Siggesta DELI med egen delikatessproduktion, Orangeriet som är säsongsöppet, Logen vår största festvåning med plats för 300 matgäster och Herrgården med plats för ca 50 middagsgäster. Vi är idag 20 årsanställda samt har ett 40-tal säsongsanställda. Läs mer på www.siggestagard.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02