Annons
Annons

VD

Bommersvik konferens

Vi söker nu en VD till Bommersvik konferens! I vackra omgivningar i Järna finns möjligheten för dig som vill ta ett helhetsansvar och utveckla verksamheten i samverkan med medarbetare och ägare.

Bommersvik konferens erbjuder 7 konferenslokaler för upp till 50 personer, 22 grupprum samt 7 sammanträdesrum fördelade på 5 hus i anrika miljöer. Detta plus en kapacitet för 164 hotellgäster med en högkvalitativ restaurang där ledord är nära, nyttigt och njutbart. Att värna det lokala och miljön är centralt här, och Bommersvik är Svanenmärkt sedan 2010. Kursgården bildades 1937 då Sveriges Socialdemokratiska Ungdomsförbund, SSU initierade ett forum för utbildning för nästa generations politiska och fackliga ledare –idag kommer Bommersviks gäster från både privata näringslivet och från företag och organisationer inom arbetarrörelsen.

Om ditt uppdrag
Utifrån styrelsens fastställda budgetar, riktlinjer och anvisningar fattar du beslut kring den löpande verksamheten. Med lyhördhet och tydliga mål och visioner driver du medarbetarna och anläggningen till att nå sin fulla potential. I uppdraget ingår att:

  • följa upp av styrelsen fattade beslut
  • vara en närvarande ledare med ansvar att leda och fördela arbetet
  • i samråd med styrelsens ordförande bereda styrelsesammanträden
  • att kommunicera beslut löpande genom hela verksamheten
  • till styrelsen rapportera om för bolaget angelägna händelser, projekt och organisationsförändringar – såväl som ekonomiskt utfall, balansutveckling och prognoser
  • företräda Bommersvik i olika interna och externa sammanhang

Med fördel har du erfarenhet av en roll som VD eller ledande befattning inom branschen. Du har ekonomisk kompetens och är en närvarande, kommunikativ, trygg ledare som kan entusiasmera medarbetarna att fortsatt känna ansvar för ett hållbart och miljömedvetet Bommersvik.

Bommersvik har tecknat kollektivavtal med Hotell- och restaurangfacket, HRF och Handelsanställda förbund, Tjänstemän.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Bommersvik AB med HRM Affärsutveckling. För mer information, vänligen kontakta Lennart Rydén på 070-355 50 56 / lennart.ryden@hrmab.se eller Hanna Falk på 070-944 88 64 / hanna.falk@hrmab.se.

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan idag!

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02