Annons
Annons

VD

Clarion Hotel Post

VD till Göteborgs stolthet – Clarion Hotel Post

Vi söker dig med MOD OCH PASSION som kan leda och entusiasmera ett stort, professionellt drömteam.

Du ska ha förmåga att tänka annorlunda och du ska förstå dig på hur man skapar extraordinära resultat såväl när det gäller mjuka som hårda nyckeltal.

Vi letar efter en erfaren visionär med ett starkt kommersiellt driv som alltid ser möjligheterna till en affär eller att skapa en. Du har ett stort nätverk och är med och driver trenderna inom branschen.

Idag arbetar du som framgångsrik ledare med ett starkt fokus på effektiv drift och försäljning. Du är en person som har kraften att lyfta och stärka ditt team. Tillsammans med oss kommer du leva efter Clarion Hotels vision: att öka livskvalitén för gäster och medarbetare.

Självklart klappar ditt hjärta extra mycket för Göteborg.

Välkommen med din ansökan senast den 12 maj 2022.

Sveriges bästa enskilda hotell (Grand Travel Award 2019), Clarion Hotel Post är inrymt i Göteborgs anrika gamla posthus. Hotellet har sedan öppningen 2012 skapat unika upplevelser genom sina flerfaldigt prisbelönta restauranger Norda & Vrå, barer, konferens, en takpool och en skönhetsfabrik.

Clarion Hotel Post är en del av Clarion Hotel, en nordisk hotellkedja med 31 hotell i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Expansionen är ständig och Göteborg kommer i den närmaste tiden att föräras med hela tre nya Clarion hotell, Clarion Hotel The Pier, Clarion Hotel Draken & Clarion Hotel Karlatornet.

Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02