Annons
Annons

VD

Skåvsjöholm Konferens och Möten

Tänk dig att få börja dagen med att blicka ut över den vackra skärgården samtidigt som hotellet börjar fyllas av förväntansfulla gäster inför dagen. Som vd för Skåvsjöholm kommer du att leda ett sammansvetsat team som brinner för att ge gästerna bästa tänkbara service och uppmärksamhet. Oavsett om det är en grupp som ska utbilda sig, ett team som ska affärsplanera eller om det är ett förälskat par som har valt Skåvsjöholm som platsen för deras viktigaste dag i livet. Skåvsjöholms motto är att leverera prickfria möten i världsklass.

Om rollen
Som vd för Skåvsjöholm blir ditt uppdrag att fortsätta att stärka verksamhetens position på marknaden och hela tiden anpassa utbudet och tjänsterna utifrån de olika kundsegmentens krav och förväntningar. Utbildningar, möten och konferenser är kärnan i verksamheten och det är en marknad som just nu kännetecknas av en strukturförvandling där fysiska möten varvas med hybridmöten, eller rent av kanske något däremellan. Skåvsjöholm, som ligger 25 minuter från Stockholm och 35 minuter från Arlanda, har en stabil grund genom att vara ett helägt dotterbolag till IF Metall.

Vem är du?
Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet från en ledande befattning inom besöksnäringen. Du har goda kunskaper inom möten, konferenser och hotelldrift från såväl företags-, som privatsegmentet. Du drivs av att skapa resultat och du förstår hur man skapar en balans mellan driften och marknads- och försäljningsarbetet. Hur man optimerar marknadsarbetet mellan personlig försäljning, online försäljning och marknadskommunikation är inga konstigheter för dig. Du rör dig med lätthet mellan områden som rör affärsutveckling, ekonomistyrning och HR frågor.

Bakgrund
• Du har högskoleutbildning eller erfarenhet som bedöms som likvärdig.
• Du har erfarenhet av ekonomistyrning och rapportering
• Du har erfarenhet av HR-arbete som t ex organisationsutveckling, rekrytering samt kännedom om kollektivavtal och arbetsrättsliga frågor.
• Du har övergripande kunskaper om varumärkespositionering, marknadsföring och försäljning ur ett ledningsperspektiv.
• Du är van att jobba med värdegrundsfrågor för hållbar utveckling.
• Du får gärna ha erfarenhet av ISO (kvalité och miljö), Svanen och aktiviteter för socialt ansvarstagande.
• Du har goda kunskaper i Microsoft Office och särskilt i Excel.
• Du är van att jobba i affärs/CRM-system.
• DU har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Personlig profil
Du drivs av att skapa resultat och att agera affärsmässigt är en självklarhet för dig. Du är en kommunikativ ledare som är lika duktig på att uttrycka dig, som på att lyssna. Du gillar att måla upp visioner och mål, och genom att coacha dina medarbetare och ge dem eget ansvar säkerställer du att färdplanen blir genomförd. Du är tillgänglig och respektfull och bryr dig om dina medarbetare och sist men inte minst bygger du en tillitsbaserad kultur som främjar samarbete och feedback.

Ansökan
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Urvalet Executive AB. Vid eventuella frågor välkommen att kontakta ansvariga rekryterare Linda Wiltbourn, linda.wiltbourn@urvalet.se eller Monika Malmén, monika.malmen@urvalet.se

Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen att ladda upp din ansökan på Urvalets hemsida. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02