Annons
Annons

VD

Destination Funäsfjällen

Destination Funäsfjällen söker VD
Vi söker dig som vill driva vårt utvecklingsarbete tillsammans med personal, medlemsföretag och styrelse.

Vilka är vi?
Vi är Sveriges äldsta destinationsbolag och har funnits sedan 1972. Funäsfjällen ligger i västra Härjedalen. Här finns sex skidområden, 300 km preparerade längdspår i världsklass, 610 km skoterleder, miltals med cykel- och vandringsleder och ett fiske i världsklass: Funäsfjällen är en stor fjällupplevelse året runt.

Destination Funäsfjällen driver utvecklingsfrågor för hela området och skapar förutsättningar för tillväxt i hela Funäsfjällen och för våra ca 190 medlemsföretag.

Vår affärsidé
Destination Funäsfjällen skapar kännedom om Funäsfjällen vilket skapar förutsättningar för medlemsföretagens tillväxt.

Dina arbetsuppgifter
Som VD skall du ha ett stort fokus på att ena olika intressenter kring uppställda mål och visioner. Uppdraget är tydligt: du kommer att bli en ambassadör för Funäsfjällen som tillsammans med medarbetarna och medlemsföretagen förverkligar visioner och planer för att lyfta Funäsfjällen till nästa nivå.

Din profil
Vi söker en modern nätverksbyggare med goda kommunikationsförmågor. Som ledare är du trygg och tydlig, med en förmåga att entusiasmera din omgivning. Som person är du drivande, affärsmässig och prestigelös med ett tydligt intresse för Funäsfjällens utveckling. Du förstår och värderar det genuina som Funäsfjällen står för och vågar samtidigt vara modern och utvecklingsorienterad i ditt anslag. Du behöver också ha erfarenhet från varumärkes- och marknadsfrågor, samt god erfarenhet av ledningsgruppsarbete och rapportering till styrelse. Du har idag en gedigen erfarenhet från besöksnäringen i ledande befattning och söker nya utmaningar.

Vi förutsätter att du bor eller bosätter dig i Funäsfjällen med omnejd.

Din ansökan skickar du till sigge.jungell@funasfjallen.se

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Sista ansökningsdag är den 23 februari.

För ytterligare information kontakta gärna styrelseordförande Sigge Jungell, 070-230 20 09.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02