Annons
Annons

VD

Destination Lofsdalen

VD till Destination Lofsdalen – med fokus på strategisk, digital marknadsföring och försäljning

Lofsdalen är den lilla byn med den stora skidåkningen. Varje år kommer det gäster till Lofsdalen för att njuta av utförsåkning med rejäl fallhöjd (492 m), 9 liftar, 25 nedfarter, längdspår och skoter. Sommartid erbjuder vi downhillcykling, MTB, vandring, fiske och jakt. Destination Lofsdalens huvudsakliga affärsidé är att förmedla boendet i Lofsdalen genom att marknadsföra destinationens reseanledningar i Sverige såväl som internationellt. Basfinansieringen finns inom logiförmedling, fastighetsservice samt städintäkter. Lofsdalen har i år 2023, vunnit pris som ”Bästa Fjälldestination” på besöksnäringens egna Oscars-gala, Grand Travel Award på Grand Hotel i Stockholm. Destination Lofsdalen ingår i en koncern där Lofsdalens Fjällanläggning är moderbolag. Totalt omsätter koncernen ca 72 mkr per år och Destination Lofsdalen omsätter ca 12 mkr.

Vi söker nu en operativ VD med erfarenhet av marknadsföring och försäljning
I rollen som VD jobbar du med högt fokus operativt såväl som strategiskt med försäljning och marknadsföring. Som VD ingår du i koncernens ledningsgrupp samt medverkar i flera olika projekt för hela destinationen. Du har även en naturlig roll i destinationens utvecklingsprocesser. Som person är du kommunikativ och har lätt för att skapa långsiktiga relationer. Du är också affärsmässig och drivande mot uppsatta mål.

Du ansvarar för ett team om 8 årsanställda samt ett flertal säsongsanställda. Som VD förväntas du även ta en stor roll på plats i den dagliga driften och du har ett nära samarbete med övriga medarbetare. Bolagets storlek kräver en prestigelöshet och alla medarbetare hjälps åt och stöttar varandra. Du har lätt för att engagera och motivera ditt team. Du rapporterar till VD för Lofsdalens Fjällanläggning.

Din profil och bakgrund
Det är meriterande om du har erfarenhet av:
• Onlinebokning/försäljning (vi arbetar med CityBreak bokningssystem)
• Digital marknadsföring
• Tidigare budget- och resultatansvar
• Erfarenhet från besöksnäringen, gärna i liknande roll
• Tidigare ledaransvar
• Engelska flytande i tal och skrift och gärna ytterligare språk
• Högskoleutbildning inom marknad, turism och/eller kommunikation
• B-körkort

Låter detta som du?
Vill du bli en del av vårt framgångsrika team? Välkommen med din ansökan!

Urval sker löpande så vänta inte! I denna rekrytering samarbetar vi med Pointpeople Rekrytering och Executive Search. För ytterligare information kontakta Ulrika Westin, 070-602 11 33, eller ulrika@pointpeople.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02