Annons
Annons

VD

Courtyard by Marriott Stockholm

Vill du bli en del av världens största hotellkedja? 

Courtyard by Marriott Stockholm ingår i Marriott International som är världens största hotellkedja med fler än 6500 hotell i 127 olika länder världen över. I Sverige representeras Marriott idag av Courtyard och Sheraton. Hotellet öppnades 2010, har 279 hotellrum och en konferensavdelning med kapacitet för upp till 400 personer. Vår F&B-verksamhet utgörs av populära och lokalt kända Björk Bar & Grill.
Vi söker dig som har en naturlig förmåga att entusiasmera ditt team och agerar som ledstjärna för hur man levererar service och hotellrum i världsklass. Du älskar detaljer och förbättringar och har förmågan att skapa goda relationer på kort tid såväl externt som internt. Två tydliga framgångsfaktorer för oss har alltid varit våra medarbetares stolthet över att vara en del av Marriott och vår devis ”Put people first – Take care of associates and they will take care of the customers.”

Din personlighet

•Prestigelös
•Kommersiellt driven
•Präglas av ett tydligt och kommunikativt ledarskap
Din bakgrund
•Minst 5 års erfarenhet av liknande befattning
•Brinner för försäljning och marknadsföring
•Internationell erfarenhet är starkt meriterande
•Vi ser gärna att du har ett befintligt nätverk inom Stockholmsmarknaden.

Skicka ditt CV och personliga brev till Henrik Nauckhoff, henrik.nauckhoff@balder.se senast 31/5. Intervjuer och urval sker löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas innan ovan datum.

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02