Annons
Annons

VD

Dockyard Hotel

Dockyard Hotel öppnade portarna 2005 och ligger vackert nere vid Göta Älvs strand med utsikt mot havet men ändå bara ett stenkast från centrum. Vi bedriver hotell- och konferensverksamhet och har två restauranger. Vår nuvarande VD går vidare med nya utmaningar och vi söker nu hans efterträdare. Hotellet befinner sig i ett spännande skede där vi utvecklar våra produkter och satsar inför framtiden.

Vi söker dig som är driftsorienterad och som trivs att vara nära det dagliga arbetet. Du är en prestigelös ledare som har lätt att få människor att bli engagerade. Du är självgående och gillar att ta stort ansvar. Du har ett gott kommersiellt sinne, god helikoptersyn men även känsla för detaljerna. Du har ett stort fokus på service och kvalitet.
Vi söker dig som har minst ha ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter – som VD på ett hotell eller som Hotelldirektör.

Vi är ett dotterbolag till Källfelt Byggnads AB. Du rapporterar direkt till hotellets styrelse. Intresserad? Sök på: carl-magnus.kallfelt@kallfelt.se senast 8/10. Urval sker löpande.

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02