Annons
Annons

VD till Stenungsbaden

Stenungsbaden Yacht Club

Västkustens mest spännande jobb – Stenungsbaden söker ny VD

Vår högsta gästnöjdhet någonsin. Vår bästa omsättning någonsin. Nu börjar det stora arbetet: att fortsätta den positiva utvecklingen och ta Stenungsbaden till nya höjder. Vi behöver dig med äkta arbetsglädje, vilja, engagemang och ett brinnande intresse för ledarskap, värdskap och affärsutveckling. Stenungsbaden är en magisk plats. Havsnära, bara ett stenkast från kajen och det salta Bohuslänska vattnet ligger vår pärla som omfattar 214 rum, Blue Water Sports & Health Club, konferens och eventlokaler för upp till 1500 personer samt vår restaurang Captains Table. Vi har också flera barer och energigivande utemiljöer. Hit kommer våra gäster både för att njuta av upplevelser och aktiviteter och för att varva ner. Allt inramat av en vidunderlig utsikt över Hakefjorden och det salta havet.

Vi söker en genuin och handlingskraftig VD med fullt ansvar för hotellets verksamhet, såväl varumärket som det strategiska och operativa arbetet. Ditt fokus är att fortsätta utveckla västkustens mest spännande hotellkoncept. Du älskar att driva och utveckla potentialen på såväl den lokala- som internationella marknaden och att skapa goda förutsättningar för dina ledare och medarbetare att växa.

Du är en trygg och varm ledare med god självinsikt och ett tydligt och inkluderande ledarskap. Du har ett högt driv och en god förmåga att agera proaktivt både i strategiska och operationella frågor.

Din positiva grundsyn smittar av sig och inspirerar andra och du brinner för att utveckla och coacha dina medarbetare. Du tycker om att vara närvarande bland såväl gäster som personal. Som chef leder du genom att vara ett föredöme och visar att det går att åstadkomma goda resultat med små medel.

Vi ser att du har följande kvalifikationer/erfarenheter:
. Flerårig erfarenhet av ledande befattning inom hotell- och/eller konferensbranschen
. Erfarenhet av att driva marknads-och försäljningsarbete med goda resultat
. Duktig på siffror, analytisk och med dokumenterade goda resultat
. Kunskap om koncept- och/eller destinationsutveckling
. Gärna högskola eller examen som civilekonom eller motsvarande utbildning
. Stenungsbaden är under ständig utveckling, det är en merit om du har erfarenhet från renoveringar eller byggnationer.

Personliga egenskaper:
. Du brinner för värdskap
. En trygg och tydlig ledare som får personalen att utvecklas och göra sitt bästa
. Proaktiv samt resultat och måldriven
. Kommunikativ och coachande
. Kreativ och ett starkt driv att ständigt utveckla produkt, koncept och organisation

Stenungsbaden erbjuder dig en utvecklande och inspirerande arbetsplats. Här blir du ledare för en prestigefylld och meriterande arbetsplats som är en del av Nordic Hotels & Resorts som ingår i Nordic Choice Hotels koncern. Nordic Hotels & Resorts är med 28 fristående anläggningar av första klass Skandinaviens största aktör inom resorts, några av våra övriga hotell och resorts är Yasuragi, Copperhill, Hobo, At Six, Tak, Farris Bad, THE THIEF och Skt Petri.

Som VD för Stenungsbaden rapporterar du till Anna-Carin Rasmusson, VP Operations Nordic Hotels & Resorts.

Urval pågår löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan utsatt ansökningsdatum. Sista dag för ansökan är den 21 april 2019. För frågor maila anna-carin.rasmusson@nordichotels.se.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02