Annons
Annons

Verksamhetsansvarig

Paus & Garderob

Vi söker en ansvarig på Paus & Garderob verksamheten på Dramaten.

Dramatenrestaurangerna ingår i Burgsvik Kulturrestauranger AB, ett affärsområde inom Burgsvik Group som är Sveriges största familjeägda restaurang- och upplevelseföretag. I Burgsvik Kulturrestauranger ingår, utöver Dramatenrestaurangerna, även Djurgårdsbrons Sjöcafé och Skansens Restauranger i Stockholm, Trädgår’n i Göteborg och Rådhuskällaren i Malmö.

På Dramaten, Sveriges nationalscen, är verksamheten kring erbjudandet i paus och garderob en viktig del med stor tillväxtpotential, och vi utvecklar nu enheten i alla avseenden. Utöver vårt erbjudande mot privatmarknad arrangerar vi även företagsfester och event också i samarbete med bokningsbolag. I din roll som verksamhetsansvarig arbetar du nära Dramatens team kring föreställning och publik- och gästbemötande, allt i Stockholms vackraste inramning.

Du ska med stort mat- och dryckesintresse vilja vara med och utveckla vår produkt, vara positiv till din läggning, social och älska att ge professionell service i världsklass och ha en stor portion humor! Vi söker Dig som är ordningsam, serviceminded och har hög arbetsmoral. Du har ett skarpt öga och intresse för att tillgodose gästernas behov, stora som små. Vara delaktig i driften vid föreställningar, event, premiärer och andra roliga happenings på Dramaten.

• Du bör vara stresstålig, öppen och sätter våra gäster i fokus.
• Ditt intresse av merförsäljning är extra viktigt.
• Hos oss är attityden viktig och för att passa in i organisationen är det viktigt att du är förändringsbenägen, engagerad och prestigelös.

Om du tror att Du eller någon Du känner skulle passa hos oss så ser vi fram emot din ansökan. Vi på Dramatenrestaurangerna kan erbjuda dig en härlig arbetsplats med stor serviceglädje!

Vi söker dig som:
• Har minst tre års dokumenterad erfarenhet av restaurangbranschen och arbetat som ledare
• Har dokumenterad kassavana, goda kunskaper i officepaketet
• Behärskar svenska & engelska i tal och skrift, då vi har en hel del internationella gäster
• Har god kännedom om Stockholm och känner till restaurangbranschen väl

Vi kommer att starta rekryteringsprocessen omgående och hålla intervjuer löpande under ansökningstiden. Vi behandlar endast ansökningar som uppfyller vår profil.

Tjänsten är tillsvidareanställning och heltid. Arbetstiden förlagd till dag, kväll samt helger.

Varmt välkommen med din ansökan samt CV och maila till: rekrytering@dramatenrestaurangerna.se.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02