Annons
Annons

Verkställande Direktör

Urban Deli

Urban Deli är inte bara en restaurang, en matbutik eller en saluhall – Urban Deli är en blandning av allt detta. Här får du möjligheten att arbeta med ett helt unikt koncept med restaurang, saluhall, butik och hotell. Bolaget präglas av innovation och är utvecklingsintensivt med ambitionen att alltid ligga i framkant.

Vi är extra stolta och glada då vår kreativa ledare Jessie Sommarström nu i dagarna blev vinnare av Årets Kock 2022.

Verkställande Direktör till Urban Deli
Vi söker en affärsdriven och skicklig ledare som har erfarenhet av innovativa, snabbfotade företag och som vill fortsätta att skapa framgång tillsammans med oss. Vår vision är att bidra till ett godare, enklare och lyckligare matliv. Du driver och leder det strategiska arbetet och utvecklar vårt mat- och möteskoncept för framtiden samtidigt som du coachar dina ledare i det dagliga arbetet och mot uppsatta mål. Du har 12 direktrapporterande och rapporterar till styrelsen för Urban Deli där Axfoods Strategi- och affärsutvecklingsdirektör är ordförande.

Vi söker dig som
har en gedigen ledarerfarenhet och vi ser gärna att du kommer från en liknande roll inom besöksnäringen med fokus på mat & dryck, möten och/eller hotell. Du har arbetat med verksamhets- och konceptutveckling inom området, gärna premiumprodukter och du har också egen driftserfarenhet med förståelse för både spets och bredd i vår verksamhet. Du har ett strategiskt helhetstänk men kan också omsätta strategi till handling, genomföra och skapa resultat. Du har en mycket god ekonomisk kunskap och vet hur du driver intäkter och lönsamhet kopplat till service och kvalitet. Vi vill också att du har en relevant akademisk examen.

För att lyckas i rollen bör du även
vara en stark och kommunikativ ledare med förmågan att involvera och inspirera. Du skapar arbetsglädje, coachar och utvecklar organisationen samtidigt som du är en tydlig kravställare i alla led. Du har ett högt affärsdriv, vågar utmana och tillsammans med ditt team vill du fortsätta att skapa en organisation i framkant. Du har ett genuint branschintresse, är lyhörd kring trender och håller dig uppdaterad. Vi värdesätter också att du precis som vi har ett uttalat hållbarhetstänk.

I denna rekrytering samarbetar Urban Deli med Pointpeople Rekrytering och Executive Search. Om du vill veta mer om tjänsten, välkommen att kontakta Helena Larson på telefon 070-753 33 10. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag den 10 okt 2022.

Välkommen med din ansökan nedan.

Om Urban Deli
Idag finns vi på Nytorget, i Sickla, på Sveavägen och Centralstationen. Dessutom ett eget produktionskök samt hotell med 106 rum på Sveavägen 44. På Urban Deli jobbar ca 300 medarbetare med drivkraften att ge gäster och kunder en upplevelse att minnas! Visionen är att bidra till ett godare, enklare och lyckligare matliv. Urban Deli är ett självständigt dotterbolag till Axfood, men som en del av Axfoodfamiljen har vi också stöd inom flera delar av vår verksamhet.

Varför du kommer att gilla oss
Hos oss finns trygghet och stora utvecklingsmöjligheter. Våra medarbetares olika kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och genererar bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Genom att erbjuda en arbetsplats som speglar det samhälle vi lever i vill vi skapa ett öppet klimat där alla våra medarbetare har möjlighet att utvecklas. Att vi växer och utvecklas tillsammans gör att vi kan leda vägen och utmana en hel bransch. Välkommen till en familj av möjligheter!

Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med följande integritetspolicy.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02