Annons
Annons

Vi söker nu en driven Account Manager.

Courtyard by Marriott, Stockholm

Marriott International Inc., är en global hotellkedja med fler än 6000 hotell i 122 länder  världen över. I Sverige representeras Marriott International av Courtyard by Marriott och Sheraton Hotel i Stockholm samt Renaissance Hotel i Malmö. 

Är du ett socialt geni med vinnarskalle, som alltid är på jakt efter nästa affär? Vi söker nu en driven Account Manager. 

Courtyard by Marriott är ett modernt affärshotell med stora och flexibla mötesytor och det egna restaurangkonceptet Björk Bar & Grill. Vi ingår i den internationella hotellkedjan Marriott International och ligger på Kungsholmen i Stockholm.

Nu söker vi en affärsmässig och driven Account Manager till vårt professionella säljteam.  Som Account Manager kommer du att ansvara för såväl prospektering som bearbetning av befintlig kund i en internationell miljö.

Vi söker dig som är passionerad, resultatorienterad och har ett naturligt inre driv. Som person är du utåtriktad och kommunikativ. Vi ser gärna ansökningar från såväl juniora säljare såväl som från dig som har ett etablerat nätverk. Det avgörande är din personlighet, inställning och engagemang.  För att lyckas i rollen bör du ha viss erfarenhet från en liknande roll inom hotell- eller resebranschen eller från en roll på agentsidan. Du har en välutvecklad förmåga att identifiera nya affärsmöjligheter såväl som förmågan att med lätthet nätverka och skapa nya relationer både internt och externt.  Självklart talar och skriver du engelska obehindrat då vi arbetar i en internationell miljö, dels med internationella kunder men också med representation vid internationella mässor och sammankomster såväl som i kontakten med Marriott på koncernnivå.

Tjänsten är på heltid med tillträde omgående. Du erbjuds fast lön samt ytterligare rörlig del. Courtyard by Marriott har kollektivavtal samt erbjuder friskvårdsbidrag och förmånliga hotellpriser.  Du utgår från hotellet på Kungsholmen i Stockholm och rapporterar till Director of Sales.

För mer information eller ansökan kontakta Director of Sales Susanne Karlsson, susanne.karlsson@marriott.com eller 0709-772794.

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Tillträde snarast.

Varmt välkommen med din ansökan!

www.marriott.com/stocy

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02