Annons
Annons

Vi söker nu en glad hovmästare

Långholmens Wärdshus

Om vår verksamhet

Långholmens Wärdshus är en del av Långholmen Hotell & Restaurang AB som är ett privatägt bolag som driver hotell, konferens, restaurang och vandrarhemsverksamhet i det gamla Kronohäktet på Långholmen i Stockholm. Fängelseverksamheten bedrevs fram till 1975 och det är i det gamla spinnhuset som Långholmens Wärdshus huserar idag. Här finns ca 240 sittplatser i restaurangen, festvåning för ca 90 sittande gäster och en uppskattad uteservering sommartid.

Wärdshuset bjuder på modern svensk husmanskost med fokus på hög kvalitet när det gäller både service och mat. Vi lägger stolthet i att laga mat från grunden med svenska råvaror av toppklass där vi tar tillvara på vad varje årstid har att erbjuda. För oss är hållbarhetsfrågor viktiga och vi är den enda restaurangen på Södermalm som är miljömärkt med Svanen och ingår också i nätverket hållbara restauranger.

Vi serverar boende gäster med frukost och konfererande gäster med förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe och middag. Vi har också många á la carte gäster till både lunch och middag. På lördagar njuter Stockholmare av vår uppskattade afternoon tea och på söndagar dukar vi upp vår populära brunch. I festvåning firas det ofta bröllop eller bemärkelsedagar, när den inte används för företagasevent. För större sällskap erbjuder vi specialkomponerade menyer och även våra uppskattade arrangemang såsom ”Fångarna på Långholmen”. I anslutning till Wärdshuset ligger vår bar Finkan som är perfekt för en after work. Under sommarhalvåret flyttar vi en del av köket utomhus för våra uppskattade grillkvällar. Och under juletider är vårt hemlagade traditionella julbord höjdpunkten i vår verksamhet.

Vi söker en ny hovmästare

Ditt arbete består i att effektivt leda och fördela arbete och uppgifter inom ditt ansvarsområde. Du sätter alltid gästen i centrum och värnar om hög kvalitet i det du gör. Du ansvarar för bemanning av servispersonal i samråd med restaurangchef samt planering av det operativa verksamheten och våra arrangemang. Du ansvarar också för att säkerställa att övriga förekommande arbetsuppgifter genomförs på ett professionellt sätt.

Tjänsten innefattar arbete i den dagliga driften.

Du är vår nya hovmästare om du:

  • är genuint intresserad av människor och service
  • har ett stort mat- och vinintresse
  • har gedigen erfarenhet av serveringsarbete
  • är intresserad av miljöfrågor
  • har helst redan arbetat i en ledande position.

Som person är du väldigt social, brinner för servicebranschen och älskar att dela med dig av dina kunskaper för mat och dryck till våra gäster. Du tar ansvar, vill ha kul på jobbet och gillar att leda och att arbeta i team.

Vi erbjuder dig en trygg och rolig arbetsplats med äkta kollegor som du kommer att vara stolt över!

Tjänsten är på heltid med början snarast enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan före den 9 januari till stefania@langholmen.com

Vid frågor kontakta Stefania 0735-437117

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02