Annons
Annons

Vi söker nu en positiv och driftig restaurangchef till Långholmens Wärdshus!

Långholmens Wärdshus

Om vår verksamhet

Fram till 1975 var Långholmen ett fängelse och det är i det gamla spinnhuset Långholmens Wärdshus huserar idag. Wärdshuset bjuder på modern svensk husmanskost och är den första restaurang på Södermalm att bli miljömärkt med Svanen. Vi ingår också i nätverket hållbara restaurangen och hela vår verksamhet lägger stor vikt på miljöfrågor.
Vi jobbar lunch och middag och för större sällskap erbjuder vi specialkomponerade menyer och även våra uppskattade arrangemang såsom ”fångarna på Långholmen”.
Vi jobbar väldigt mycket med konferens- luncher och middagar och vi har också en festvåning som ofta används för bröllopsfester och företagsevent.

Vårt Wärdshus har på senare år blivit ett populärt stopp på helgpromenaden mycket tack vare vår brunch och vår mysiga Wärdshuspark. I anslutning till restaurangen ligger vår bar Finkan som är perfekt för en after work. Under sommarhalvåret flyttar vi en del av köket utomhus för våra uppskattade grillkvällar. Och under juletider är vårt hemlagade traditionella julbord höjdpunkten i vår verksamhet.

Vi söker en ny restaurangchef

Som restaurangchef kommer du ansvara för hela verksamheten och dess utveckling. Du jobbar pro-aktivt med försäljning, intäkter, lönsamhet, medarbetar- och gästnöjdhet. Ditt ansvar omfattar både det administrativa och det operativa och du kommer även att vara en del i den dagliga driften. Du leder arbetet genom att vara en positiv förebild för de andra medarbetarna. Det är viktigt att du gillar att leda andra genom att vara coachande, inspirerande, drivande och resultatorienterad. Du tycker att service och värdskap är bland det roligaste som finns. Du sporras av ett högt tempo och höga krav och du är beredd att jobba på när det behövs. Som restaurangchef kommer du att ingå i vår ledningsgrupp.

Du är vår nya restaurangchef om du: 

  • är genuint intresserad av mat och vin
  • lägger stor vikt på miljöfrågor
  • har starkt kommersiellt driv
  • har flera års erfarenhet inom branschen
  • har helst restaurang- och eller sommelierutbildning
  • har nått framgångar med att leda medarbetare
  • har god datavana och mycket goda kunskaper i svenska och engelska

Som person är du ödmjuk, kreativ och serviceinriktad. Du lägger stor vikt vid hög kundservice och kvalitet. Du är resultatinriktad, tar naturligt ansvar, är strukturerad och noggrann. Du har en naturlig förmåga att planera, utföra och följa upp ditt arbete. Du trivs att arbeta med förbättring och utveckling, är flexibel och är inte rädd för förändringar. Som ledare har du förmågan att inspirera och coacha dina medarbetare.

Vi erbjuder dig en trygg och rolig arbetsplats med äkta kollegor som du kommer att vara stolt över!

Tjänsten är på heltid med början snarast enligt överenskommelsen.

Vid frågor kontakta Stefania 0735-437117 stefania@langholmen.com

Välkommen med din ansökan före den 9 augusti till jobb@langholmen.com

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02