Annons

Vikarierande receptionschef

NOFO Hotel

NOFO Hotel & Wine bar ligger mitt i händelsernas centrum och speglar söders själ.
Här får man vara sig själv, atmosfären är avslappnad, levande och internationell. För oss är hemma inte en plats, utan en känsla av att känna sig bekväm. Och det är just det vi vill att man ska göra hos oss. Både som medarbetare och som gäst.

Nu söker vi en vikarierande receptionschef på ett år till NOFO Hotel.

Vi söker dig som kan leda organisationen och den dagliga driften av hotellets reception, städ och vaktmästeri. I tjänsten ingår pass i receptionen dvs. in/utcheckningar, bokningar, fakturering, beställningar, planering, schemaläggning, uppföljning, upplärning av personal, ekonomisk rapportering.

Vi vill att du har dokumenterad erfarenhet av liknande arbete. Erfarenhet att arbeta med service och gäster. Goda kunskaper i bokningssystemet OPERA. Även goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Tjänsten är 100% enligt avtal samt helger. Är du den vi söker så väntar en inspirerande och utvecklande roll på ett växande hotell. Och en arbetsplats där du garanterat kommer att känna dig som hemma.

Urval och intervjuer kommer att ske
löpande dock senast 25 e september 2020. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Endast via vår hemsida.
Vid eventuella frågor, välkommen att kontakta Desiré Kjellberg, General Manager
desire@nofo.se tel: 070-227 28 27.

Varmt välkommen med din ansökan och Välkommen till NOFO Hotel – The home of Söder.

NOFO Hotel tillhör Best Western Premier Collection – BW Premier Collection är noga utvalda hotell med förstklassig service, design och bekvämligheter. Förutom NOFO ingår även The Winery, Hotel Frantz och Hotel Kung Carl i Premier Collection i Stockholm.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02