Annons
Annons

Vikarierande receptionschef

Skytteholm Hotell & Konferens på Ekerö

Tycker du att det roligt när huset är fullt med liv och rörelse? Ser du möjligheter istället för problem?
Vi söker nu en receptionschef som vill erbjuda Livets Goda till våra gäster varje dag. Det innebär att leda, fördela och vara en del av hotellets dagliga arbete så alla våra gäster får uppleva Skytteholm på bästa sätt oavsett om de kommer på bröllop, fest, konferens eller en weekend.

Skytteholm är under utveckling och här har en resa påbörjats – vi vill skapa en destination där våra gäster får lära sig mer om Sveriges historia men med glimten i ögat. Här ska vi fira svenska traditioner, heja på svenska klassiker och skapa rum för personliga möten mellan människor som tycker det är trevligt att ses (IRL ibland).

Skytteholm ingår i familjen Stockholm Meeting Selection (SMS) som driver 10 hotell och mötesplatser i Stockholmsområdet. Vår vision är att bjuda världen på Livets Goda!

Din roll är att ansvara för och driva det dagliga arbetet i reception, konferens, bokning, städ och vaktmästeri samt ansvara för att våra gäster känner sig som hemma. Du gillar att det är snyggt och hemtrevligt omkring dig. Du vill vara med på resan och utveckla hotellets marknadsposition. Du ansvarar för kvalitet, rutiner och lönsamhet.

Vi söker dig som har erfarenhet av att motivera och engagera medarbetarna mot uppsatta mål och driver gärna på.  Du är van att ta ansvar och lämnar inget åt slumpen men framförallt har du glimten i ögat.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Om du har erfarenhet av systemen Protel, Upsales och Imbox är det en fördel men inget krav.

Vad kan vi erbjuda dig? Vi är en liten organisation med en verksamhet som ger dig stora möjligheter. Här får du vara med och skapa en ny marknadsposition för Skytteholm i ett företag som vill erbjuda våra gäster upplevelser som är allt annat än standard. Vi är stolta över våra unika mötesplatser. Vi bryr om oss våra medarbetare och vi tror att det mesta går att lösa om man vill.

Din arbetsplats är på Skytteholm på Ekerö. Tjänsten är ett vikariat på ett år. Arbetstiderna är förlagda främst måndagar – fredagar på dagtid men det förekommer även kvällstid och helger.

För mer information om skytteholm och tjänsten: https://www.skytteholm.se/lediga-tjanster/

Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan till lotta.ahlin@skytteholm.se
Tillträde så snart som möjligt. För frågor om tjänsten kontakta:

Lotta Ahlin
Hotelldirektör Skytteholm
Lotta.ahlin@skytteholm.se
mobil 076-8547946

Välkommen till familjen!

Läs mer om Skytteholm: www.skytteholm.se

Stockholm Meeting Selection är en familj av 10 unika hotell, konferens- och mötesplatser som alla på ett eller annat sätt erbjuder det vi brukar kalla för livets goda. Vi har idrottens Bosön, Hesselby Slott där musiken tar plats, Skytteholm vid Mälarens strand, festernas Näsby Slott, det kungliga Rosersbergs Slottshotell, Ulfsunda Slott som är långt ifrån vardag, Villa Lovik där nybakat bröd står i centrum, det gröna Åkeshofs Slott, Sturegatan 15 i city vägg i vägg med restaurang Hantverket där både mat och inredning är ett hantverk. 10 platser att uppleva livets goda på
Läs mer på www.meetingselection.se

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02