Annons
Annons

Vikarierande teamledare reception

Uppsala Konsert & Kongress

Uppsala Konsert & Kongress söker en vikarierande teamledare reception med känsla för service, planering och ledarskap.

UKK har sedan invigningen 2007 blivit en omtalad, uppskattad och framgångsrik mötesplats för kultur och näringsliv. Här genomförs årligen hundratals kulturevenemang, konferenser, möten, fester, mässor, föreläsningar, barkvällar och utställningar. På 14000 kvadratmeter mitt i en växande stad frodas kreativitet, kultur, inspiration, forskning och företagande.

UKK:s reception ansvarar för biljettkassa samt mötesservice för föreställningar och konferenser.

Till Uppsala Konsert & Kongress söker vi nu dig som brinner för service, ledarskap och utveckling. Du är drivande, självständig, strukturerad och ansvarskännande. Noggrann och effektiv.

I rollen som Teamledare Reception ansvarar du för den dagliga driften, planering, schemaläggning och servicekvalitet i receptionen. Som Teamledare Reception är du med innan och under planering av konserter och konferenser. Du arbetar nära projektledarna och är spindeln i nätet under event där du ser till att arrangörer och besökare får en extraordinär helhetsupplevelse i världsklass.

Som Teamledare Reception stöttar du Driftchef att uppfylla avdelningens budget och mål. Du arbetar aktivt med att säkerställa och förbättra servicekvaliteten samt ser till att rutiner och bolagets uppsatta policys följs. Du arbetar aktivt för verksamhetens och avdelningens utveckling och effektivisering. Du har gedigen erfarenhet från liknande position, gärna från hotell- eller konferensverksamhet, och dokumenterad erfarenhet av att arbeta med ledarskap, förbättrings- och förändringsprocesser samt organisationsuppbyggnad. Som Teamledare Reception rapporterar du till Driftchef.

Du är en resultatinriktad problemlösare som har lätt att samarbeta och är en tydlig arbetsledare som med lätthet kommunicerar i tal och skrift på svenska och engelska. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och strävar efter att våra anställda ska spegla den mångfald som finns i befolkningen.

Uppsala Konsert & Kongress är ett kommunalt ägt aktiebolag och en Svanen-certifierad verksamhet. Detta ställer extra höga krav på att följa arbetsrätt med lagar och regler. Uppsala Konsert & Kongress är anslutna till kollektivavtal mellan Svensk Scenkonst och Unionen.

Anställningsform
Vikariat fram till april 2024, med möjlighet till förlängning. Arbete på helger och kvällar förekommer. Lön efter överenskommelse.

Ansök idag!
Urvalsprocess och intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag 21/10 2022. Observera att anställning kan ske före sista ansökningsdag.

Skicka CV och personligt brev till cv@ukk.se

För frågor kring tjänsten, kontakta Robin Akrap, driftchef, på robin.akrap@ukk.se.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02