Annons

Viking Cinderella söker Demi souschef, 1:e kock och kockar

Viking Line

Den högkvalitativa matupplevelsen är ett signum för Viking Line. Vi fortsätter vårt framgångsrika samarbete med Svenska Kocklandslaget och ligger i framkant i allt från trender och val av råvaror till det gedigna hantverkskunnandet i köket. Tillsammans skapar vi Östersjöns bästa smakupplevelser.

Nu söker vi kollegor som delar vår passion för gastronomi.

Är du yrkeskunnig och vill utvecklas i ditt yrke? Är du en serviceinriktad lagspelare som ser köket som en enhet och trivs att jobba i högt tempo under en längre period varvat med många lediga dagar? Då har vi jobbet för dig.

Frukost, lunch, middag, nattmat och allt där emellan serveras i tusentals portioner varje dygn i Viking Cinderellas restauranger där varje smakupplevelse är unik. Från vår buffé där vi tagit det traditionella smörgåsbordet till nya höjder, till grillrätter, färska skaldjur och à la carte-menyer med olika teman och smaker. I köket är du spindeln i nätet och arbetar i ett sammansvetsat team på cirka 40 personer.

Demi souschef

  • Du har köksutbildning och minst fem års arbetslivserfarenhet inom kök
  • I rollen fungerar du som backup till Souschef och Executive souschef

1:e kock

  • Du har treårig köksutbildning och minst tre års erfarenhet av att arbeta i kök
  • Du har erfarenhet av att arbeta med á la carte
  • I rollen är du backup till Demi souschef

Kock

  • Du har treårig köksutbildning eller liknande erfarenhet samt minst ett års arbetslivserfarenhet
  • Du har goda kunskaper i svensk smaksättning och olika tillagningsmetoder

Arbetskläder ingår och du bor i egen hytt. Personal ombord har tillgång till eget gym och bastu

Se filmen om hur det är att jobba ombord https://youtu.be/BDnDv1QGwXU
Ombord kan ett arbetspass vara allt från en kryssning ända upp till 14 stycken. För större flexibilitet är du välkommen att söka till vår vikariepool och jobba som inhoppare och/eller säsongsarbete. Arbete sker då enligt 1:1 system där varje arbetsperiod följs av lika lång ledighet, t.ex. 5 dagars jobb ger 10 dagars lön. Mer information hittar du på www.vikingline.se/jobb

Välkommen med din ansökan på https://www.vikingline.se/kontakt/jobb/jobba-pa-cinderella/lediga-tjanster-ombord/?rmpage=job&rmjob=1932&rmlang=SE

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02