Annons

Viking Cinderella söker servis och cateringpersonal

Viking Line

Den högkvalitativa matupplevelsen är ett signum för Viking Line. Vi fortsätter vårt framgångsrika samarbete med Svenska Kocklandslaget och ligger i framkant i allt från trender och val av råvaror till det gedigna hantverkskunnandet i köket. Tillsammans skapar vi Östersjöns bästa smakupplevelser.

Ombord på Viking Cinderella finns flera restauranger där The Buffet, som bland annat serverar Svenska Kocklandslagets fantastiska buffé, är den största och mest välkända. Därutöver finns flera À la carte-restauranger som Ocean Grill, Seaview Dining och italienska Bottega Prosecco Bar. I Melody Café serveras drycker, mackor, fika och enklare rätter. Oavsett var våra gäster väljer att äta är vi stolta över att leverera en riktigt trevlig måltidsupplevelse i skön miljö som hör en nöjeskryssning till.

Nu söker vi kollegor till restaurang och café

Nu söker vi dig som vill vara med att leverera den bästa servicen på Östersjön. Som vill ha privilegiet att varje dag få möta glada gäster på kryssning och att ge dem den absolut bästa upplevelsen ombord. Plus gemenskap, skratt, och havsutsikten genom världens vackraste skärgård!

Servitörer

  • Du har restaurangutbildning eller tre års arbetslivserfarenhet inom à la carteservering.
  • Du har goda kunskaper inom mat och dryck.
  • Erfarenheter från bararbete är en merit.
  • Du är stresstålig och kan hålla ett högt tempo när situationen kräver det.

Cateringvärdar

  • Du har viss arbetslivserfarenhet från restaurang och erfarenhet från lättare bordsservering.
  • Du är stresstålig och kan hålla ett högt tempo när situationen kräver det.

Cateringbiträde

  • Du är stresstålig och kan hålla ett högt tempo när situationen kräver det.

Arbetskläder ingår och du bor i egen hytt. Personal ombord har tillgång till eget gym och bastu

Se filmen om hur det är att jobba ombord https://youtu.be/BDnDv1QGwXU

Ombord kan ett arbetspass vara allt från en kryssning ända upp till 14 stycken. För större flexibilitet är du välkommen att söka till vår vikariepool och jobba som inhoppare och/eller säsongsarbete. Arbete sker då enligt 1:1 system där varje arbetsperiod följs av lika lång ledighet, t.ex. 5 dagars jobb ger 10 dagars lön. Mer information hittar du på www.vikingline.se/jobb

Välkommen med din ansökan på https://www.vikingline.se/kontakt/jobb/jobba-pa-cinderella/lediga-tjanster-ombord/?rmpage=job&rmjob=1933&rmlang=SE

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02