Annons
Annons

Vill du vara en del av Miss Clara Hotel och Hotel Skeppsholmen?

Hotel Skeppsholmen

Nu utökar vi vårt team ytterligare och söker ännu en bokare som vill vara med att bevara och utveckla vår bokningsavdelning för Miss Clara Hotel och Hotel Skeppsholmen.

Du behöver vara företagsam, lösningsfokuserad och att vilja utveckla både avdelningen och hotell som helhet. Du behöver vara en kommunikatör av rang som har lätt för att skapa, upprätthålla och utveckla företagsrelationer. Erfarenhet av försäljning och att du har arbetat med företagsavtal är meriterande. Det är viktigt att du är flexibel och tycker om att arbeta i en driftsorienterad miljö med högt tempo samt att du uppskattar en blandning av strategiskt och operativt arbete.

Tjänsten är placerad på Hotel Skeppsholmen med viss tid på Miss Clara Hotel för visningar, möten mm. Tjänsten innefattar heltid med start så snart som möjligt.

Då Hotel Skeppsholmen ingår i Nobis Hospitality Group som är en växande familjeägd koncern så är den avslappnade familjära känslan viktig hos oss. Hotellet är beläget mitt inne i Stockholm city, i ett historiskt hus från 1699 med inredning av Stockholmsbaserade arkitekterna Claesson Koivisto Rune. Vi har skapat en tillflyktsort för alla sinnen, med ett vackert och lugnt läge vid vattenbrynet samt ett genomgående svenskt koncept i mat, design, musik och mode.

Urval och intervjuer görs löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Skicka personligt brev och CV till jobb@hotelskeppsholmen.se märk mailet med Bokare.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02