Annons

Vill du vara med och starta vårt nya hotell? – Front desk manager & Quality manager sökes!

Giò

Den 1 april 2020 startar vårt nya hotell Giò i Solna, och nu letar jag efter medlemmar till familjen Giò.

Den närmsta familjen består av mig, Eva, som är General manager, en F & B manager och så ni, en Quality manager och Front desk manager. Tillsammans utgör vi den lilla förtruppen som formar hotellet inför öppning och skapar det som ska bli hela den stora, bullriga, roliga och egensinniga familjen Giò.

Giò är ett hotell som är inspirerat av byggnadens 50-talsarkitektur, ritat efter italiensk förlaga. Vi vill stå för äkta gästvänlighet, god och enkel mat, engagemang och en miljö som man vill bo länge och ofta i.

Vår Front desk manager ansvarar för receptionen och dess personal, och att våra gäster är nöjda med sina vistelser. Du börjar jobba hos oss senast februari 2020.

Vår Quality manager ansvarar för kvalitén på våra hotellmiljöer och avdelningen housekeeping. Du börjar jobba hos oss senast mars 2020.

Vi söker servicehjältar som tillsammans med oss skapar en oförglömlig upplevelse för gästerna som gör att de längtar hem till oss. Du får gärna vara lite magisk, en sån där människa som kan omvandla ett dåligt humör till solsken, veta när man ska sticka fram en kopp kaffe i precis rätt ögonblick och faktiskt gilla att vara snäll mot alla, alltid. Det kommer vara full rulle, och som en ledarperson på Giò tror jag att du är både snabbfotad, trygg och rolig.

Våra managers:

– Skapar ett hotell som är härligt att både besöka och arbeta på.

– Är ledare med passion, professionalitet och problemlösningsförmåga.

– Skapar rutiner och gör scheman.

– Har personalansvar, aktivt resultatansvar och deltar i driften.

– Har jobbat en hel del tidigare i hotelldrift, gärna en tid som ansvarig.

– Kan både prata och skriva på både svenska och engelska – kan du dessutom italienska eller något annat språk så blir vi förstås glada.

– Leder sin avdelning mot seger i Giò-mästerskapen i Boccia.

Vi har självklart kollektivavtal, ett starkt arbetsmiljöarbete och en genuin strävan efter att vara en riktigt schysst arbetsgivare.

Intervjuer görs löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, men allra senast den 17 november till mig på eva.ilskog@hotelgio.se.

Har du frågor om arbetsplatsen, kollektivavtalen el.dy kan du också kontakta vår HR-chef Kea Lagerquist på kea@komhotel.se eller 073-1515414

Vi hörs snart!

Eva Ilskog

Giò öppnar den 1 april 2020 på Råsundavägen 1 i Solna. Med 180 rum för både kortare och längre vistelser välkomnar vi resenärer som vill bo lite personligare i Solna. Giòs restaurang och bar har italiensk prägel samt en stor terrass. Giò är systerhotell till Best Western Kom Hotel i centrala Stockholm som drivs av den ideella ungdomsföreningen KFUM Central. Allt överskott från hotellen går till föreningens verksamhet inom bl.a idrott, läger, musik, integration och hälsa.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02