Annons

Web Sales and marketing Coordinator

Clarion Hotel Post

Clarion Hotel Post söker en Web Sales and marketing Coordinator
med seniora kunskaper om det digitala säljet tillsammans med en operativ webbkunskap och erfarenhet av utformning av grafiskt material. En mycket bred och omväxlande roll för dig som trivs bäst i en föränderlig miljö där ingen dag är den andra lik! Du räds inte ansvar och utmaningar, du välkomnar dem.

Om jobbet:
• Skapa och driva vår framtida marknadsstrategi tillsammans med Sälj och Marknadschef samt ansvara för våra varumärkens position på både befintliga och nya marknader.
• Uppdatera och utveckla hotellets egna webbplatser, interna samt 3:e parts kanaler och bakomliggande system för Digital Signage och In room communication.
• Skapa säljande marknadsmaterial i digitalt format såväl som för tryck.
• Skapa och driva innehåll för våra sociala medier
• Projektledare och eventsamordnare.

Kvalifikationer:
• Minst 3 års dokumenterad erfarenhet av att arbeta med marknadsföring
• Erfarenhet av webbproduktion och arbete med sociala medier
• Kunskap om grafisk produktion, behärskar indesign och photoshop och är van att arbeta med bild, text och form och har en förmåga att få ihop en helhet
• Vana att driva och leda dig själv och att arbeta självständigt och fatta egna beslut
• Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

Idag är du ensam på avdelningen men arbetar i tätt samarbete med Sälj och Marknadschef som du också rapporterar till. Som person är du målinriktad och drivande, har stor social kompetens och en naturlig känsla för kundens/gästens bästa.

Du har en förmåga att arbeta såväl strategiskt som operativt och hugger i där det behövs. Du har förmåga att tänka konceptuellt och affärsmässigt och ser möjligheter i allt du tar dig för och det är ett stort plus om du även har goda kunskaper inom multichannel marketing & PR. Våra webbplatser redigeras i WordPress & EPI-server.

På Clarion Hotel Post kan vi garantera dig en spännande vardag med möjligheten till att få vara kreativ och skapa bra kommunikation. Du förhåller dig till Nordic Choice Hotel och Clarion Hotels.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Clarion Hotel Post har kollektivavtal med Unionen och du anställs inom ramen för detta avtal. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ser fram emot din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

 

 

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02