Annons
Annons

Webbadministratör

Nöjesresor.se

Har du ett genuint intresse för administration, content, webbutveckling, och evenemang i kombination? Är du självgående, initiativtagande och har en positiv, problemlösande attityd?

Nöjesresor befinner sig i en expansiv fas och söker nu en webbadministratör med inriktning mot administration, content och webbutveckling. Hos Nöjesresor erbjuds du att arbeta i en dynamisk miljö i ett snabbväxande företag som genomsyras av stark entreprenörsanda där du får möjlighet att påverka, utveckla och bidra till din och bolagets utveckling tillsammans med härliga och inspirerande kollegor.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start omgående. Nöjesresors lokaler ligger i parken Tegnerlunden, centralt i Stockholms city. Lokalerna är helt nyrenoverade och visar företagets unga, nytänkande och moderna verksamhet.

Nöjesresor.se är en expanderande researrangör med fokus på nöjesresor inom Europa. Med sina nischade paketresor – alltifrån motorresor, konsertresor, musikalresor och fotbollsresor ute i Europa – är Nöjesresor.se en ledande aktör som erbjuder Sveriges bredaste utbud.

Dina arbetsuppgifter
Som webbadministratör arbetar du främst med Nöjesresors webbutik; Nöjesresor.se. Du ansvarar för att lägga upp produkter, texter, bilder och göra webbplatsen så komplett, informativ och säljande som möjligt. Du jobbar även med prissättning och justerar och ser därför över priser löpande. Du kommer även jobba väldigt nära med vår webbansvarige, där ni tillsammans kommer sitta med layout och designförbättringar vilket sedan rapporteras vidare till vår webbyrå som förslag på förbättringar. Eftersom Nöjesresor är i en snabbväxande fas kommer tempot att vara högt, uppgifterna vara både utmanande och omväxlande och förändringstakten hög. Under 2017 lanserade Nöjesresor en ny, modern och högst tekniskt avancerad plattform där du kommer ha en viktig roll i plattformens fortsatta vidareutveckling.

Då rollen är i utveckling kommer du att kunna vara med att utveckla den på bästa sätt och vara med genom att komma med idéer och förslag för nya rutiner, processer och förbättringsåtgärder.

Kvalifikationer
Då du kommer arbeta med vår hemsida som är byggd i WooCommerce söker vi dig som har mycket goda kunskaper från tidigare projekt eller genom utbildning. Det är ett stort plus men inget krav om du har tidigare arbetslivserfarenhet eller utbildning från tidigare webbadministratörsroll. Eftersom du har ett stort ansvar över hur våra produkter säljs på sidan är extrem noggrannhet ett krav. Gedigen dator- och internetvana är en förutsättning och förkunskaper. Det är viktigt att du hanterar det svenska språket väl och har en god förmåga att uttrycka dig i skrift. Då prissättning är en stor del av din roll bör du även ha god matematisk förmåga.

Personliga egenskaper
För att trivas hos oss och i rollen tror vi att du är glad och positiv till din person. Du är självgående, kreativ, nytänkande och noggrann. Du har ett prestigelöst sätt gentemot andra och värderar teamarbete högt. Nöjesresor befinner sig i en miljö med hög utvecklingstakt och stark teamkänsla, därför är det viktigt att du tar ansvar för dina uppgifter och inte är rädd för att hugga i där det behövs – även om behoven är utanför dina ordinarie arbetsuppgifter.

Vidare är det viktigt att du har en förmåga att lätt se saker ur kundens perspektiv och tolka och analysera de behov som uppstår. Känsla för design och kommunikation kommer naturligt och du drivs av att ständigt förbättra vår E-handel.

Ansökan
Då tillsättandet ska ske så snart som möjligt kommer vi att göra vårt urval löpande. Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att höra av dig till Niklas Eklund på telefonnummer 073-800 06 00 eller jobb@nojesresor.se.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02