Annons
Annons

Welcome Office Shift leader 100%

Clarion Hotel Sign

Clarion Hotel Sign är med sina 558 rum, Stockholms största hotell. Här finns restaurang, Selma City Spa, mötesrum och en bankettsal som tar upp till 700 personer. Hotellet har varit öppet i 11 år och utvecklas ständigt! Sign har senaste åren fått ett ordentligt ansiktslyft där bl.a. reception, lobby, konferensvåning och hotellets restaurang byggts om. Hotellets spa, Selma City Spa, är ett pulserande cityspa med bl.a. en fantastisk takpool med utsikt ut över Kungsholmen. I slutet av augusti 2017 slog vi upp dörrarna till vår nya restaurang Kitchen & Table Norrmalm.

Clarion Hotel Sign utökar teamet i Welcome Office och tillsätter ytterligare en Shift leader. Är du den vi söker?

Är du en grym teamplayer med höga ambitioner?
Som Shift leader är du en del av supervisorteamet och stödjer vår Welcome Office Manager (WOM) att ge bästa förutsättningar för teamet att leverera på topp på hotellet som aldrig sover. Clarion Hotel Sign skapar upplevelser och får varje stund att räknas. Som supervisor för teamet i Welcome Office har du full koll på vad som händer i huset alla timmar på dygnet, och kan samtidigt ge serviceupplevelser som våra gäster inte ens visste var möjliga. Vår kultur är en av våra största tillgångar och, om du får jobbet, blir du en ambassadör som lever och andas den.

Har du dessutom förmågan att samarbete med övriga avdelningar för att uppnå en service utöver det vanliga, kan ge våra gäster WOW-upplevelser att berätta om innan de lämnar oss i kombination med ett ”killer smile” och genuin passion för service & bemötande är du exakt vad vi letar efter!

Jobbet
• Att leda passet, delegera arbetsuppgifter och leda teamet i att ge fenomenal service. Varje arbetspass ska startas och avslutas med en överlämning och plan för genomförande av arbetspasset samt att tydliga mål sätts i samråd med övriga teamet.
• Ansvar för upplärning och bemanning, så att vi vid alla gästmöten i lobbyn ”marinerar” vi våra besökare med CLARION PASSION.
• Vi är alltid tillgängliga och följer hotellets gästflöden, via samtliga kanaler (direktkontakt, telefonsamtal, chatt, mail).
• Övriga arbetsuppgifter i hotellreception.

Talangen
• Jobbar idag som shift leader, på ett liknande XL hotell med +300 rum.
• Du är gul ut i fingerspetsarna! Brinner för service utöver det vanliga, gillar att utmana det traditionella och får energi av att vara ”in the spotlight”!
• Är en doer.
• En riktig teamplayer med goda ledaregenskaper.
• Har goda kunskaper i hotellbokningssystem, kunskap i Cenium är högt prioriterat.
• Har goda språkkunskaper, flytande svenska och god engelska i både tal och skrift är ett krav.

Vi erbjuder
Som Shift leader på Clarion Hotel Sign har du stora möjligheter att påverka receptionens framtida utveckling och vi sätter stort värde på kreativitet och nytänkande. Du får goda utvecklingsmöjligheter i Nordens mest spännande och expansiva hotellkoncern, Nordic Choice Hotels med hotell på 100 destinationer och 13.000 anställda. På Clarion Hotel Sign får du arbeta med passionerade kollegor som kommer utmana dig att nå nya höjder!

Det finstilta
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% och sex månaders provanställning tillämpas. Rullande schema som inkluderar kvällar och helger.

Ansökningar behandlas löpande varpå tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så vänta inte – hör av dig till oss redan idag om du kan vara den vi söker! Vi hanterar endast ansökningar via nedan länk, ej via mail eller över disk.

Om du har några frågor tveka inte att höra av dig till Liza Rosenqvist, Welcome Office Manager, liza.rosenqvist@choice.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02