Annons
Annons

SPECTRA SYSTEMS

SPECTRA SYSTEMS utvecklar och driftar SPECTRA V10 – Hotell & Konferenssystemet som stödjer en ambitiös strategi inom digitalisering och business intelligence, lätt tillgänglig som molntjänst.

Vi är ett skandinaviskt programvaruföretag med 36 anställda. På vårt kontor i Stockholm finns teamet som jobbar med support, utbildning och utveckling för våra svenska kunder. Samtliga medarbetare i teamet har många års personlig yrkeserfarenhet från branschen.

SPECTRA V10 introducerar nästa generation systemplattform för hotell- och konferensanläggningar och deras gäster. Vi automatiserar dataanalys i samband med prisoptimering, avancerat revenue management, boknings- och betalningsflöde, guest journey, intern uppgiftsstyrning samt uppföljning av vistelsen.

SPECTRA utnyttjar senaste teknologi såsom Microsoft Azure och app store som ger våra kunder åtkomst till SPECTRA på ett enkelt, flexibelt och skalbart sätt.

Skall 2021 blir året där ni får det mest kompletta bokningssystemet för hotell- & konferens?

Ring oss för mer information eller en demo.

Telefon försäljning: +46 8 615 54 40

 

Fler leverantörer

Techotel Picasso Digital

Läs mer

Top Industri

Läs mer

Hogia

Läs mer

Öka försäljningen med digitala Vouchers!

Läs mer

Visbook

VisBook utvecklar, driftar, säljer, håller utbildningar samt tillhandahåller support av bokningssystemet VisBook som är ett online boknings- och administrationssystem.

Läs mer

Annonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02