Annons
Annons

Nösund Havshotell söker arrendator till sommaren 2022

Sommaren närmar sig med stormsteg och Nösund Havshotell som har varit stängt sedan december 2021, väntar nu på att återigen få slå upp sina dörrar ut mot havet för en strålande härlig sommarsäsong till en längtande lokalbefolkning, sommargäst och turist.

Nösund Havshotell har i snart 30 år ägts och drivits av familjen Lind och som gjort Nösund till en känd semesterdestination genom att skapa och bygga upp Nösund Havhotell till vad det är idag ett paradis precis vid havet. Paret Lind har nu gått i pension och sålt hotellet. Nösund Havshotell står därför inför en större förändring där befintliga byggnader kommer renoveras och byggas till och om för att skapa nya potentialer. Men innan spaden kan sättas i marken önskar de nya fastighetsägarna arrendera ut hotell och restaurang för att ha öppet som vanligt denna sommar. Därför söker de nu en eller flera kreativa och driftiga själar som under detta kommande sommarhalvår, maj – september vill arrendera Nösund Havshotell i befintligt skick.

Känner du dig manad att anta denna fantastiska möjlighet tveka inte att snarast möjligt skicka in en ansökan till mailadressen nedan.

Nya fastighetsägare söker någon som har tidigare erfarenhet av att ha drivit egen verksamhet inom hotell- och eller restaurangbranschen antingen som egen företagare eller som ansvarig, hotellchef eller restaurangchef.  Vi letar således efter någon med nedanstående kompetenser.

  • Krögare
  • Restaurangchef
  • Hotellchef
  • Egen företagare

Nyfiken på hur verksamheten ser ut, gå in på hemsidan, https://www.nosundhavshotell.se/sv/ eller kontakta oss på 0704–385827 för att boka in ett första möte och presentation av dig själv direkt på plats på Nösund havshotell.

Välkommen med din ansökan senast fredagen den 11: e mars.

Nösund Havshotell

Boxviksvägen 474 96 Nösund Mail: josef.lind@gmail.com

Fler annonser

Zornmuseet söker arrendator till caféverksamheten

Läs mer

Hyresgäst för restaurangverksamhet

Umeå Universitet

Läs mer

Sveriges snabbast växande skidort söker arrendator till restaurangverksamhet

Drömmer du om att driva egen restaurang i fjällen? Tänndalens alpina skidanläggning äger och driver idag ett flertal restauranger där Ski Lodge Kök & Bar är flaggskeppet med verksamhet både sommar och vinter. Nu bjuder vi in intressenter för att driva och utveckla områdets restaurangverksamhet.

Läs mer

Ölme Prästgård Gästgiveri söker ny restauratör

Läs mer

Vill du driva ett fjällhotell?

Läs mer

Annonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02