Annons

Framtidens hotell-tv är här

zoom Philips MediaSuite med inbyggd Chromecast optimerar gästupplevelsen och minskar samtidigt både kostnader och risken för stöld.
Philips MediaSuite med inbyggd Chromecast optimerar gästupplevelsen och minskar samtidigt både kostnader och risken för stöld.
En kostnadseffektiv tv-lösning för en bättre gästupplevelse. Philips Professional Display lanserar nu en ny tv med inbyggd Chromecast.

Philips MediaSuite heter den. En unik tv, byggd helt för den nya gästupplevelsen, men med all traditionell teknik kvar. Som enda hotell-tv på den nordiska marknaden har den inbyggd Chromecast. Gästen kan med bara några enkla knapptryck njuta av Play-appar och annat innehåll på sin mobila enhet (gäller både iPhone- och Android-användare) direkt på hotellrummets tv – och samtidigt kunna använda sin telefon.

Lösningen gör att behovet av stora kanalpaket minskar för hotellen, vilket i sin tur sparar pengar. Med den inbyggda Chromecasten riskerar inte heller hotellen stölder eller tekniska problem som externa enheter kan medföra.

Streama från hundratals appar
Rent ekonomiskt sparar hotellen uppskattningsvis minst 1 000 kronor per tv, tack vare att de slipper inköp av en extern enhet samt konfiguration/installation.

– Det gör lösningen mycket kostnadseffektiv. Den kräver ingen ytterligare hårdvara och det är en säker lösning för professionellt bruk.

Användare behöver helt enkelt bara sätta på tv:n, trycka på Chromecast-ikonen på sin mobila enhet och börja streama innehåll från hundratals appar. Mobilen blir en fjärrkontroll, säger Mikael da Fonseca, nordisk försäljningschef för Philips Professional TV.

Uppdateras enkelt med nya versioner
Den ekonomiska vinsten är en sak. Det finns fler:

Extended lifetime. Philips MediaSuite drivs av Androids operativsystem vilket gör den snabb, säker och mångsidig. Den är framtidssäkrad genom att den enkelt kan uppdateras med nya versioner, och därmed nya funktioner. Uppdateringarna är kostnadsfria och erbjuds fram till 2021.

Guest surveys. Med MediaSuite är det lätt att fånga upp gästernas tankar och upplevelse av sin vistelse via en fråga, som fylls i direkt på skärmen.

GDPR compliant. Genom Philips design och högt ställda krav på personlig integritet säkerställs att hotellen kan garantera gästerna att inga personliga data sparas på Philips Mediasuite.

– Det är en tv som är helt designad utifrån hotellens behov, säger Mikael da Fonseca.

Läs gärna mer om kostnadseffektiva Philips MediaSuite här!

Fakta/Philips Professional TV
Mycket kostnadseffektiv tack vare inbyggd Chromecast.
Philips MediaSuite ger även bland annat:
• Full HD till 4K TV
• Guest surveys
• Androids uppdateringar
• Google Play Store
• Enkel installation.