Annons

Event- och konferenssäljare

Lotus Hotel Group

Vilka vi är:
Lotus Hotel Group driver Varbergs Stadshotell & Asia Spa, Arken Hotel & Art Garden Spa samt Eggers Hôtel och Restaurang. Vi erbjuder upplevelser och hotelltjänster för såväl affärsgäster och mötesdeltagare som privatresande.

Varje hotell har sin egen unika historia och speciella karaktär. Gemensamt är att anläggningarna har ett flertal möteslokaler med stor variation och mängder av möjligheter – allt från den största lokalen för 1000 personer till den mindre lokalen för det mer exklusiva mötet, samt hotellrum och restauranger som skapar fantastiska möjligheter för alla typer av möten och event. Det är att sälja dessa olika former av konferenser, möten och event din tjänst har fokus på.

Vem du är:
Vi söker dig som är erfaren säljare, som vill ingå i vårt säljteam och har stort driv, vilja och energi att lyckas! Du är en utåtriktad och resultatinriktad person som älskar att skapa kontakt med potentiella kunder via telefon/mail samt medverka på mässor för att sälja in våra anläggningar med betoning på B2B och fokus på möten, konferenser och events. Att försäljning och service går hand i hand är en självklarhet för dig. Det är meriterande om du har erfarenhet från hotell-, mötes- eller restaurangbranschen, dock ej nödvändigt.

Vår arbetsplats:
Vi är en viktig del i företags och privatpersoners sätt att få mötas, privat såväl som i affärssammanhang. I inspirerande miljö vill vi skapa rätt förutsättningar och upplevelser för att mötet oavsett inriktning skall bli till det bästa.

Även för alla som jobbar med oss i Lotus Hotel Group skall det vara inspirerande, tryggt och utvecklande, därför har vi en stark företagskultur med tydliga värderingar. Vi ska ha roligt tillsammans, vi tycker om utveckling och förnyelse, alla ska ha möjlighet att påverka samt utveckla sitt jobb. Vi driver ett eget gästserviceprogram som vi kallar ”Proud with Passion”.

Vårt hållbarhetsarbete är av största vikt. Vi är bland annat Svanencertifierade, självförsörjande av el och mycket mer.

Om tjänsten:
Som säljare representerar och säljer du våra tre hotell i Lotus Hotel Group. I detta ingår att arbeta med både befintliga kunder såväl som att söka upp nya kunder. Att tydliggöra våra anläggningars möjligheter, kapacitet och service – vilka mervärden som finns hos oss att skapa det bästa mötesarrangemanget någonsin. I tjänsten ingår även tecknande av avtal för större företagskunder såväl som offentlig sektor. Vi är inte rädda för förändring, så har du tankar och idéer om hur vi ytterligare kan styra bolaget mot fler och bättre affärer så välkomnas det med öppna armar. Vi ger dig chans att arbeta mot tydliga budgetar och mål med kontinuerlig rapportering till hotelledningen. Även om du kommer att arbeta självständigt i många delar är du en lagspelare med hög social kompetens.

I våra säljteam ingår en kollega som uppsökande säljare samt innesäljare på våra mötesavdelningar. Tillsammans skapar ni teamet för en framgångsrik försäljning inom framförallt vår mötesförsäljning men även affärsresande. Du utgår sannolikt från ditt kontor på Arken Hotel & Art Garden Spa.

Vi vill att du är:
– Driven och självgående med disciplin och struktur i ditt arbete
– Resultatinriktad och jobbar mot tydliga målsättningar
– Nytänkande och lösningsorienterad
– Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
– Har flera års erfarenhet av B2B försäljning, inom möten/event eller liknande bransch
– Har B-körkort

Arbetstid/omfattning
Heltid. Tjänst tillsätts snarast efter ök.

Lön
Enligt avtal/överenskommelse.

Förmåner
Som anställd får du fina förmåner såsom tillgång till gym och spa, friskvårdsbidrag, rabatt på produkter och tjänster i huset, samt internutbildning vid behov.

Ansökan
Ansökan skickas till jobb@varbergsstadshotell.com, märk ansökan ”Event- & konferenssäljare”.
Sista ansökningsdag: 8/5 2019.

Frågor om tjänsten besvaras per telefon eller via mail:
Lars-Olof Oskarsson 070-788 70 50
Bo Samuelsson 070-788 70 54, bo.samuelsson@varbergsstadshotell.com

Vi undanbeder vänligen kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag och/eller media i syfte att sälja platsannonser i detta ärende.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02