Annons

Executive Chef

Clarion Hotel Arlanda Airport

Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

Vill du jobba på hotellet som lagar mat åt hela världen?
Clarion Hotel Arlanda Airport är ett pulserande flygplatshotell i hjärtat av Arlanda Flygplats. Hotellet har 414 hotellrum, 44 konferenslokaler, stora eventytor, Living Room, Kitchen & Table signerad superkocken Marcus Samuelsson och den mest entusiastiska personalen.

Att arbeta på Clarion Hotel Arlanda Airport handlar om att tillsammans med kollegor ge vår huvudperson, gästen, hotellupplevelser utöver det vanliga. För att lyckas lever vi våra värderingar från hjärtat: energi, mod och begeistring.

Nu söker vi en Executive Chef (EC). EC rapporterar till Food & Beverage Manager.

Du blir ansvarig för:
• Head Chef
• Sous Chefs
• Kockar
• Kallskänkor
• Konditor
• Diskare

Vem är du?
• En engagerad och närvarande ledare som älskar att leda köksteamet inkl disk varje dag – de behöver dig och din koll på allt som händer där och nu men även framöver
• Du är ansvarsfull och driven då du har prognos-, kostnads och resultatansvar
• Du vill och kan analysera resultat, priser, produkt och proaktivt smida planer för hur vi kan utvecklas och bli bättre
• Du rekryterar nya medarbetare och förstår vikten av att ge alla nya den bästa introduktionen
• Du har koll på läget, är noggrann och du ser till att alla medarbetare är uppdaterade, kunnig i brand- och säkerhetsrutiner, hygienrutiner, egenkontroll HACCP av livsmedelsrutiner m.m.
• Du är nog rätt van att jobba i system – det är tidrapporter, timrapporter, m.m
• Du gillar att tillsammans med hotellets övriga avdelningar koordinera aktiviteter med kunder

Dina arbetsuppgifter:

• Personalansvar vilket innebär effektiv schemaläggning, medarbetardialoger, utbildning och vidareutveckling av personal
• Tillsammans med F&B Manager (och delvis VD) kontinuerligt ha en dialog med Marcus Samuelsson gällande konceptutveckling och utveckling av relationen parterna emellan.
• Att i samråd med F&B Manager tillhandahålla högsta möjliga matkvalite inom fastlagda lönsamhetsmål till samtliga F&B avdelningar (frukost, restaurang, bar, room service, bankett, personalmatsal)
• Användande av menu engineering. Prissättning och portionsstorlek av produkter för att uppnå en hög och stabil lönsamhet
• Du jobbar efter vår vision att skapa en bättre värld där vi bryr oss miljön och andra människor
• Dutytjänstgöring
• Övriga arbetsuppgifter som tilldelats av Food & Beverage Manager

Anställningstyp: provanställning 6 månader, därefter tillsvidare
Anställningsgrad: heltid
Arbetstider: Dagar, kvällar och helger

Hit och hem!

Att ta sig till Arlanda flygplats och hotellet är lättare och närmare än du tror. Det tar 20 minuter med Arlanda Express och som anställd får du specialpris på månadskort. Pendeltåget tar 38 minuter till Stockholm C och 17 minuter till Uppsala C. Vill du hellre ta bilen, får du specialpris på Alfa- och Betaparkeringen och därifrån tar du shuttlebussar som går varje kvart. Har du turen att bo i närheten går det bussar dygnet runt till tex Märsta.

Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Är detta en perfect match? Sök redan nu!

Lycka till! Ted, Food & Beverage Manager

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02