Annons

Hotellchef

Hotel Bentleys

Hotel Bentleys är ett elegant hotell med 119 rum i en historisk byggnad på Drottninggatan. Hotellet tillhör den internationella kedjan Best Western och ägs och drivs av Vi Invest. I vår portfölj finns även Hotel Karlaplan, Hotel Gamla Stan och restaurang Rökeriet på Fjäderholmarna. Under Q1 2020 öppnar vi dessutom AC Marriott Hotel Ulriksdal i Solna.

Koncernen växer och vi söker nu en Hotellchef som vill både förvalta men även utveckla hotellet och driva det som att det vore ens eget. Som Hotellchef hos oss ansvarar du för hela teamet på hotellet och tillsammans skapar ni en fantastisk upplevelse för gästerna. Som ledare är du modig, stark och trygg, med god självkänsla och hög integritet. Du trivs med att vara engagerad i driften och arbetar nära ditt team och är inte rädd för att rycka in där det behövs hjälp och stöd. Du drivs av att uppnå goda driftsresultat och att ständigt förbättra din verksamhet. Du och ditt team ska drivas av att nå gemensamma mål och resultat. Du är prestigelös och du har ett stort engagemang i det du gör. Du skapar delaktighet bland personalen och har lätt för att motivera dina medarbetare. Du är med och skapar framgångsfaktorerna för hotellet och utvecklar strategin för att den operativa verksamheten fungerar i enlighet med företagets mål och värderingar.

Det är viktigt att du är strukturerad och noggrann i ditt arbete och inte lämnar något åt slumpen. Du bör ha hög teknisk kunskap och behärska hotellsystem såväl som bokningskanaler och prissättning i samråd med Revenue Manager på huvudkontoret. Det är meriterande om du behärskar HotSoft men inget krav. Du bör självklart tala och skriva obehindrat på både svenska och engelska. Vi ser ödmjukhet och ett föredöme som två nyckelord i rollen som Hotellchef.

Välkommen med din ansökan!

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02