Annons

Hotellpersonal

Blique by Nobis

Älskar du att ge service så till den grad att dina grannar tröttnat på att du knackar på dörren och frågar om de vill ha nybakta frallor tidigt varje söndagsmorgon? Är du typen som svarar i både din egen, dina kompisars och dina kollegors mobiltelefoner eftersom du ser telefoni som en sport där den som svarar snabbast vinner? Bär du gladeligen väskor åt okända människor i tunnelbanan och bjuder gärna hem samma främlingar på middag eftersom du tycker det är LIVET att få laga mat åt och ta hand om andra? Varsågod och läs vidare.

Nu söker vi på Nobis Hospitality Group personal till vår kommande hotellsatsning Blique by Nobis. Vi driver sen tidigare välkända varumärken som bland annat Operakällaren och designhotellen Nobis Hotel Stockholm, Nobis Hotel Copenhagen, Hotel Skeppsholmen och Miss Clara. I april 2019 öppnar vi Blique by Nobis på Gävlegatan i nya stadsdelen Hagastaden, ett modernt hotellkoncept om 249 rum, generösa sociala ytor, flexibla event- och mötesmöjligheter, två restauranger, barer, samt en takterrass med utsikt över Stockholm. Här skapar vi en levande och social mötesplats med starka inslag av arkitektur, design och andra former kreativa uttryck. Just nu söker vi ödmjuka, passionerade och gärna färgstarka personligheter som vill vara med och bygga upp vår nya sociala mötesplats.

Vi söker dig som brinner för att jobba som
Receptionist
Husfru
Fastighetskötare
Hovmästare
Servispersonal
Sous chef
Kockar
Kallskänkor
Bokare/innesälj
Projektledare för möten och event

För att du ska trivas hos oss behöver du vara flexibel, ödmjuk och öppensinnad. Du uppskattar det sociala mötet med gästen och älskar att ge service. Du har passion i din yrkesroll och ser möjligheter där det finns utmaningar. Teamkänsla är kul och du ser fram emot att driva varumärket framåt tillsammans med dina kollegor. Du tycker att alla anställda är en lika viktig del av maskineriet, oavsett vilken tjänst de har. Och som sagt, du får gärna ha en färgstark personlighet. Relevant arbetslivserfarenhet inom det aktuella området är meriterande.

Blique by Nobis erbjuder en kreativ, rolig, spännande och utvecklande miljö där du får vara med och bygga upp vår nya sociala mötesplats från grunden. Det finns också goda möjligheter att utvecklas vidare inom hela koncernen Nobis Hospitality Group.

Är du den vi söker? Skicka då CV och personligt brev till jobb@bliquebynobis.se. Senast den 31/1 2019.
Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontaktpersoner
William Bley
jobb@bliquebynobis.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02