Annons

Hovmästare

Gränsö slott

Vi söker en skicklig, säljande och yrkeskunnig hovmästare med sommelierutbildning eller bra vinkunnande till vårt fantastiska Gränsö slott direkt vid havet i Västervik.

Ditt jobb blir att som hovmästare leda servisen, vårt härliga team, i arbetet i vår à la carte och våra matsalar. Vi ser i dig en riktig ”dirigent” i matsalen i första hand. Vi har öppet året runt. Planering, schemaläggning, bokning och annan administration ger vi dig gärna hjälp med. Det är som ledare i matsalarna vi ser din roll i första hand. Du får en nyckelroll i att gestalta servicen i slottet samt i att utveckla vårt vin och dryckessortiment. OBS! Har du en partner i branschen kan vi erbjuda hen jobb också, alt hjälpa till att hitta jobb.

Vår ambition är hög. Vi utvecklas snabbt, är lönsamma och investerar i Sveriges bästa slottsdestination – och i dig. Vi hjälper dig gärna med boende och andra praktikaliteter.

Hör av dig till Jamie Holland, Food & Beverage Manager, tel 0490-82427, Epost: jamie@granso.se

Frågor om Gränsö, företaget, utveckling, ambitioner och framtid besvaras av Per Johansson, vd.
Tel 0490-82422. Epost: per@granso.se, www.granso.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02